MENU

Trump schiet Twitter te hulp

6 kleine tips voor je sportschool bezoekje

maart 5, 2017 reageren (0) Views: 1029 Life Larissa Hendriks

Netflix, comakijken op je SD-kaart

Netflix heeft steeds beter nieuws voor zijn vele abonnees. Films en series waren al te downloaden op apparaten voor offline weergave. Vanaf heden is er een nieuwe update beschikbaar voor Android gebruikers. Deze biedt de mogelijkheid om nog veel meer van je favoriete series en films op te slaan, namelijk op je SD-kaart.

Te kort aan opslagruimte op het interne geheugen van je telefoon of tablet hoeft nu dus geen probleem meer te zijn. Een échte uitkomst voor de Netflix comakijkers, nu kan je heel “Narcos” gewoon afkijken tijdens een lange reis in de trein, auto of het vliegtuig. Of houd gemakkelijk de kinderen bezig op de achterbank met de “Minions”.

Helaas is de opslag, net als op het interne geheugen, voor alsnog niet permanent. Iedere titel houdt een eigen vervaldatum aan, ook op je SD-kaart. Nog een tegenvaller is dat de nieuwe optie nog niet door alle Android toestellen ondersteund wordt. Toch is het een fijne vooruitgang en we zijn blij dat Netflix zich blijft ontwikkelen.

Ook in het aanbieden van content. Er zijn al een hoop exclusieve Netflix afleveringen online gezet en er zijn nog veel meer onderweg. De opkomst van deze zogenoemde “Originals” lijkt de reden te zijn van de groei in het aantal abonnees, van het afgelopen kwartaal. Dit is ook wel nodig, gezien de Netflix-fan nu een stuk sneller door zijn serie heen is met de nieuwe offline functies.

“Nog één aflevering dan…” Betrap jij jezelf ook wel eens op Binge-watching? Vergeet dan vooral niet te delen welke serie je kijkt!