MENU

Muziek, vrienden en lekkere drankjes…

maart 8, 2017 reageren (0) Views: 929 Events Larissa Hendriks

Nationale vrouwendag!

Het is nationale vrouwen dag! Dé dag om de vrouwen even in het zonnetje te zetten (al kan het vandaag alleen maar regenen)… Natuurlijk maakt het niet uit wie, je moeder, je zusje, je vrouw, je vriendin of de buurvrouw op de hoek. Laten we het vandaag bespreken waarom de man niet zonder een vrouw in zijn leven kan.

Een vrouw is een wandelende agenda. Zaterdag hebben we de verjaardag van Tim he? Morgen moet Sammy naar voetbal trainen, vergeet jij hem niet te brengen? Je weet wel dat we vanavond een ouderavond hebben he? Wat zou je zonder haar moeten…

Vrouwen zijn als duizendpoten, je zal verbaasd zijn over de dingen die zij tegelijkertijd kunnen doen. De vaatwasser inruimen, zorgen dat Kim aan haar huiswerk gaat en tegelijkertijd GTST volgen op de buis. Dat vrouwen zoveel tegelijk kunnen doen uit zich ook in typische vrouwenberoepen: secretaresse, verpleegster, productieassistente etc.

Kletsen, theetje erbij, koekje erbij, kortom: gezelligheid. Vrouwen kunnen als geen ander doorkleppen over van alles en nog wat. Soms kan dat natuurlijk vervelend zijn maar zeg nou zelf: hoe stil en saai zou het zijn om te leven zonder deze kwebbelkousen? Leuk om te weten, vrouwen praten veel om hun gedachten te ordenen.

Zoveel liefde, dat kunnen we natuurlijk niet vergeten. Ze zijn goed in het onderhouden van relaties en het geven van complimenten. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat anderen zich goed op hun gemak voelen en zijn hier dan ook actief mee bezig. Vooral als het gaat om mensen die zij waarderen.

Al die liefde die zij te bieden hebben zorgt er ook voor dat zij uiterst gevoelig kunnen zijn. Een romantische film kan al tranen over de wangen doen stromen. Ook kunnen ze weleens erg prikkelbaar zijn en de hele dag als een chagrijn door de woonkamer heen stampen.

Het is dan vandaag wel vrouwendag maar de waardering zou er iedere dag moeten zijn. Voor de mannen in relaties onder ons: de grootste reden dat vrouwen een relatie opgeven is namelijk als jij haar voor lief neemt.