MENU

Nationale vrouwendag!

Lekker zo’n hand in je reet

maart 23, 2017 reageren (0) Views: 1198 Events Iwonka Barton

Muziek, vrienden en lekkere drankjes…

Het zonnetje begint weer rustig te schijnen… Het is lente! Dat betekend dat mensen de zomer in hun bol krijgen en de zomervakantie vol plannen. De een pakt het vliegtuig naar de andere kant van de wereld, de ander gaat met de auto naar de buren. Maar je hebt ook thuisblijvers die genieten van muziek, vrienden en lekkere drankjes: Het festivalseizoen is begonnen!

Jammer genoeg is er soms zo veel keus qua festivals, dat je niet altijd weet welk festival de moeite waard is om te bezoeken. Daarom hieronder de vijf meest besproken festivals van aankomende zomer die plaats vinden in Nederland.

1.Pinkpop
Een van de meest besproken festivals van de afgelopen jaren. Het is één van de oudste popfestivals ter wereld en duurt drie dagen lang. Het festival is zo hard gegroeid dat het elk jaar de grootste artiesten trekt. Pinkpop vindt van 3 juni tot en met 5 juni plaats.

2.Lowlands
Je kunt lowlands vergelijken met pinkpop. Een grootschalig festival wat tevens drie dagen lang duurt en ook blijft groeien. Voor popmuziek liefhebbers is dit een fijne manier om je vakantie af te sluiten. Het festival vindt namelijk eind augustus plaats.

3.Amsterdam Open Air
AOA, een muziekparadijs voor de meesten. Het festival wordt elk jaar begin juni in de bossen van Gaasperpark gehouden. Perfecte locatie om er een magische tint aan toe te kunnen voegen. Amsterdam Open Air is vooral een must voor mensen die van dance muziek houden. Van techno tot vunzige deuntjes. Durf jij het avontuur aan?

4.Mysteryland
Het klinkt niet alleen mysterieus, maar dat is het ook. Een paradijs voor jong en oud om het laatste weekend van de zomervakantie goed af te sluiten. Mysteryland is net als AOA een dance festival. Het festival is in de afgelopen jaren zo hard gegroeid dat ze van één dag feesten een weekend hebben gemaakt.

5.Awakenings Festival
Een techno walhalla dat eind juni plaatsvindt. Voor de een schrikbarend voor de ander het beste wat er is. Awakenings is een erg bekend techno festival waar mensen uit verschillende werelddelen op af komen. Isn’t it crazy?

Tags: , ,