MENU

Waar blijven die korte rokjes?

Popcorn and chill

maart 30, 2017 reageren (0) Views: 1371 Life Larissa Hendriks

Morgen is het vrijdag, thank god! Of niet?

Velen van ons denken dat de maandag de zwaarste dag van de week is. De dag dat je weer aan het werk moet na een paar dagen lekker vrij geweest te zijn. Als je erover nadenkt, is de vrijdag een stuk lastiger…

Het is de dag dat je zin krijgt in het weekend dat voor de deur staat, als er nu een vergadering uitloopt betekent dat vijf minuten later genieten van een biertje met je vrienden of beter nog: bankhangen. Voor jou zes manieren om morgen door die vrijdag heen te komen!

Geef jezelf een hoop te doen
Normaal gesproken is het fijn om zo snel mogelijk je werk af te hebben zodat je een rustige namiddag kan hebben. Maar vooral op deze dag zal dat vervelend uit kunnen pakken, de tijd gaat dan slomer voorbij en het verlangen naar het weekend wordt als maar groter. Probeer voor te werken in plaats van het werk voor volgende week uit te stellen. Zo is het vanzelf tijd om je spullen te pakken en te roepen: “fijn weekend!”.

Ga niet los in de lunchpauze
Dat het vrijdag is betekent niet dat je direct moet gaan voor die kroketten of andere ongezonde happen van de menukaart. Een gezonde lunch helpt je beter door de namiddag. Heb je dan alsnog last van inkakkers, snack dan wat nootjes of fruit.

Blijf bewegen
Al ben je bekaf van een hele dag werk, om de vrijdagmiddag door te komen zal het je niet helpen om op je luie reet te blijven zitten. Ga even 10 minuten lopen in het gebouw of zelfs in je kantoor.

Vind rust in voorbereiding
Ben jij het type die snel in de stress kan schieten van een stapel werk dat aan het begin van iedere nieuwe week weer voor je klaar staat? Dan heb ik een hele eenvoudige oplossing voor je om je toekomstige zelf te helpen. Neem morgen een paar minuten de tijd om op te schrijven wat je volgende week moet doen en bereid hier alvast wat van voor. Op deze manier zal je in het weekend meer rust kunnen vinden!

Tags: , ,