MENU

Een Disney avontuur in vuur en vlam

Expo Harry Potter

“Dat is eng, vet eng, alles hier is eng”

april 3, 2017 reageren (0) Views: 1340 Events Larissa Hendriks

The Ark: Een varend cruisefestival?

Een beetje genoten van het zonnetje de afgelopen dagen? Doe dat vooral, voordat je het weet is het alweer onweer en bliksem geslagen. Niet alleen moet je vooral genieten omdat het weer zo om kan slaan (vooral in Nederland), ook de tijd gaat razendsnel voorbij! Heb jij je vakantie al geboekt? Sterker nog, weet jij hoe je jouw zomervakantie knallend af gaat sluiten? Wij hebben wel een ideetje voor je!

Van 31 augustus tot en met 3 september vaart het grootste cruisefestival ter wereld vanuit Barcelona naar Marseille, Ibiza en weer terug naar Barcelona. Vaar met 90 dj’s knallend de zomervakantie uit met deze luxe paar dagen op zee aan boord van The Ark. Maar wat kan van een “cruisefestival” verwachten? Heel erg veel!

Dikke techhouse, house en electro
Natuurlijk varen er dj’s mee, The Ark brengt wel 90 toppers mee aan boord. Waaronder Sven Väth, 2MANYDJS, Felix Da Housecat, Cassius, Henrik Schwarz (LIVE), Boys Noize, Claptone, Sam Feldt, KinK, Stephan Bodzin, Dennis Ferrer, phoe mijn adem is op.

Om je een beetje een idee van de genres mee te geven, maar liefst zeven stages zullen gevuld worden met heerlijke techhouse, house en electro. Sven Väth is een échte technobaas. Hij is een van de belangrijkste grondleggers van de technoscene en begeeft zich al meer dan drie decennia in de top. 2MANYDJS mixen elektro, rock, dance en hip-hop tot extreem lekkere mixen en overstijgen hiermee ieder genre. Elektro-sound zal onder andere Felix Da Housecat op zich nemen.

Geen verveling
Dit is niet zomaar een festival, dat hebben we al door. Er wordt flink uitgepakt, er is genoeg te doen. Hete yoga met Nina de Man, sporten in de sportschool of in het uitgebreide fitness center met een klimmuur, gieren bij stand up comedy shows, popcorn snoepen in de bioscoop of het theater, shoppen, zwemmen, pokeren, basketballen en zelfs (leren) surfen.

Lekker eten
Wie zuipt moet daarbij ook goed (en lekker) kunnen eten. Dat zal zeker mogelijk zijn bij het Antwerpse pop up restaurant The Jane aan boord, waarbij Nick Bril (ook dj) een exclusief menu zal serveren. Verder valt er te eten bij De Oesterput (kreeft), Windjammer (self service) en Sabor (Mexicaans).

Hoe eindig jij je zomervakantie?

Tags: , , , ,