MENU

Gebogen OLED-scherm

Op vakantie tijdens je lunchpauze

april 5, 2017 reageren (0) Views: 1638 Gadgets Iwonka Barton

Stijlvol klokkijken

Horloges, weer een extra reden om niet op dat beeldschermpje van je telefoon te kijken, wat zo slecht voor de ogen is. Je gooit even je arm omhoog en checkt de tijd, in plaats van je mobiel uit je broekzak te trekken en tegelijkertijd alle berichten na te lezen die je binnen hebt gekregen. Zo hou je gelijk meer tijd over!

Ze zijn weer helemaal hip de afgelopen tijd. Je kent wel van die periodes dat je juist wél of niet een horloge moet dragen omdat ieder ander dat ook doet. Ik zou zeggen, blijf ze lekker altijd dragen! Het straalt klasse uit en ziet er stijlvol uit.

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten en maten horloges die je kan krijgen. Dure merken, namaak, klein of groot. Noem het maar op! De grote verscheidenheid in de markt zijn we onderhand alweer gewend. Iedereen heeft dan ook een eigen stijl ontwikkeld, wilt zijn eigen stijl dragen en dit kan tegenwoordig behoorlijk gedetailleerd zijn. Daarom is het ideaal dat er ook smartwatches accessoires verkrijgbaar zijn.

Met accessoires komt ook het voordeel dat je niet telkens een nieuw horloge hoeft aan te schaffen om telkens een nieuwe look te creëren om je pols. Allereerst zoek je je eigen smartwatch op om er achter te komen wat voor soort accessoires er aangeboden worden voor jouw smartwatch. Elk soort heeft weer een andere toevoeging qua kleur, bandje of iets dergelijks. Zeker de moeite waard om een kijkje op te nemen als je wat nieuws voor om je pols heen wilt voor een redelijke prijs.

Wat ook leuk is, is het ontwerpen van je eigen horloge. Denk hierbij aan verschillende horlogebanden. Op deze site is dit mogelijk. Als eerste geef je aan wat voor soort merk je wilt om vervolgens het perfecte bandje te vinden. Er wordt op de site uitgelegd hoe je de breedte moet opmeten en hoe je het bandje zelf kan omwisselen.

Tags: , , , ,