MENU

Avocado, het groene goud

Zeker van je online shopzaak

april 9, 2017 reageren (0) Views: 1255 Life Larissa Hendriks

Sportieve, lekkere mannen gezocht!

Je zal er misschien niet zo bij stilstaan maar wij als vrouwen winnen ook wel eens een wielrentocht. In tegenstelling tot de mannelijke winnaars is het ons niet gegund om gekust te worden door twee lekkere mannen… Gelukkig gaat Amstel daar verandering in brengen!

Anna van der Breggen, Puck Moonen en Ellen van Dijk roept de mannen in Nederland op om te vragen vrienden of zichzelf op te geven als “rondemister” tijdens de Amstel Gold Race Ladies Edition. Dit is je kans om een lekkere wielrenster een dikke pakkerd te kunnen geven.

Op 15 april nemen 15.000 (amateur) wielervrienden deel aan de Toerversie en op 16 april worden de dames- en herenkoers verreden. Dit jaar krijgt het grootste wielerevenement van Nederland er een hoofdstuk bij: de Amstel Gold Race Ladies Edition. Hierbij krijgt dit jaar de vrouwelijke winnaar net zo’n bijzondere huldiging als de mannelijke winnaar van de Amstel Gold Race. Om dit neer te zetten ontbreekt echter nog wel het belangrijkste… Twee heerlijke gelukkige mannen die de winnares mogen laten blozen.

Enthousiast?
Ja, dat snap ik wel. Wie slaat zo’n aanbod nou af? Tot en met dinsdag 13 april 2017 kan je jezelf, of je knappe vrienden, opgeven in de comments van de video op de Amstel Facebook pagina. Maar, het gaat niet zo gemakkelijk als je denkt.

Er zijn een aantal eisen waaraan de twee rondemisters moeten voldoen. Zo noemen de wielrensters dingen als: brede schouders, lekker kontje, driedagenbaardje, type Michiel Huisman, groot, 1.85 plus ongeveer, geschoren benen (?!) en tot slot wordt er gezegd dat hij natuurlijk wel goed moet kunnen kussen. Een beetje kritisch misschien…

In mijn ogen kan je jezelf prima opgeven als jij een sportieve, spontane, lekkere vent bent die wel van een grapje houdt (en dan mag je trouwens mij ook wel even een belletje geven).

Tags: , ,