MENU
Spotify muziek

Student? Geniet van Premium muziek met korting!

Denim jij, demin ik, demin iedereen

Opwinding

april 20, 2017 reageren (0) Views: 1639 Life Larissa Hendriks

Aanraking, opwinding en een hoop lust…

Een zwaar onderschat verleidingswapen en voorspel, een sensuele massage. Natuurlijk, op z’n tijd is het ook wel erg geil als een man de kleren van je lijf rukt en vurig overal begint te zoenen… Maar in combinatie met een sensuele massage mag je het rustig maar wel vol verleiding opbouwen, toch dames?

Nu heb ik het niet over het gewone schouders knijpen. Nee, dit gaat een stukje verder, dieper, heter… Ik heb het over zo’n massage die lust opwekt en het warmer maakt in de slaapkamer. En dat is sowieso heel fijn voor een koukleum als ik (en er kunnen vast vele vrouwen zich ook wel hierin vinden). Dus laten we even duidelijk maken aan de mannen hoe we dit het liefst zien!

Voorbereiding

Geen geile massage zonder een geil deuntje, simpel als wat. R&B is wel een genre wat zich goed leent voor avondjes als deze. Right Thing (AndreaLo remix) is mijn persoonlijke favoriet.

Kleed je me wel uit?

Ik denk dat vele vrouwen deze gedachte wel met mij delen, uitgekleed worden is heel fijn. Vooral als je het uitkleden al gebruikt als één groot verleidingsspel, wat de hele massage eigenlijk ook is. Maar het is daarbij ook lekker makkelijk voor ons, scheelt weer wat kostbare energie!

Mannen, begin rustig en warm alsjeblieft eventjes lief je handen op door ze tegen elkaar aan te wrijven. Vervolgens leg je rustig je handen op de rug van je meisje en glijd in langzame, ritmische bewegingen dwars over haar rug van binnen naar buiten. Werk je weg omhoog en laat je handen vervolgens weer terug glijden vanaf haar nek weer naar haar heupen.

Fijne, geheime plekjes

Iedere vrouw heeft wel plekjes op haar lichaam waar zij het liefst aangeraakt wordt. Dit kan je van tevoren vragen of erachter komen door heel erg goed op haar reacties te letten tijdens het masseren. Mijn persoonlijke favorieten: het onderste deel van de onderrug en het volgen van de contouren van het lichaam.

Phoe, na het schrijven van dit artikel krijg ik spontaan zin (in zo’n sensuele massage). Dus mocht je eventjes willen oefenen…