MENU
Opwinding

Aanraking, opwinding en een hoop lust…

vrienden

Vrienden maken, hoe doe je dat?

april 21, 2017 reageren (0) Views: 1393 Fashion, Life Larissa Hendriks

Denim jij, demin ik, demin iedereen

Alweer de vierde editie dit jaar, Amsterdam Denim Days, van 17 tot 23 april is dit festival weer in Amsterdam te vinden. Dit jaar is er ook weer een openbaar programma met onder meer presentaties van nieuwe producten en het Blueprint evenement in de Westergasfabriek.

Het lijkt erop dat de liefde voor denim niet vervaagd! Het lijkt zelfs alleen maar populairder te worden. Denim is dan ook te verwerken in bijna iedere modetrend. Plus, het is (indien het goede kwaliteit is) ook gewoon vrij sterk materiaal.

De Amsterdam Denim Days is zeker op de hoogte van de populariteit van Denim en breidt dan ook het festival uit voor de liefhebbers. Er zijn bijzonder leuke workshops te doen, exclusieve denimaccessoires te bewonderen, bands en dj’s om op te dansen en ook de Kingpins show is een onderdeel van het programma.

Ook de deelname gezien merken neemt toe aan het Blueprint Festival. Dan heb ik het over merken als Tommy Hilfiger Denim, Calvin Klein Jeans, Nudie Jeans Co, Lee, Koningen van Indigo en Wrangler en nog meer bedrijven.

In tegenstelling tot ieder ander denim-gerelateerd evenement is Amsterdam Denim Days ontzettend divers en daarbij dus groot in bereik. Nergens anders bestaat deze mix van bussiness, community en creativiteit in de denimindustrie.

Het programma van dit jaar

Nou, dit festival is helemaal leuk dus voor de denim-lovers onder ons! Alle programma’s staan online op de website. Dan kan je voor jezelf bepalen wat je wel en wat je niet interessant vindt om te bezoeken. Snel kijken, want de week is al bijna voorbij!

Als je nog iets gaat bezoeken of misschien ben je al langs geweest, laat dit dan vooral even weten! We zijn zeker benieuwd hoe deze dagen in de smaak gevallen zijn (of niet). Voor de échte denim-diehards zijn die zeven dagen wellicht niet genoeg. Wie weet wordt er extra groot uitgepakt volgend jaar bij het 5e jubileum!

Tags: ,