MENU
starbucks

Starbucks heeft de zomer in haar bol

Zebra Beekse

Er staat een zebra in de gang! Ja, ja,...

whatsapp

mei 5, 2017 reageren (0) Views: 1476 Gadgets, Life Manon Munnix

Zo vergeet jij je WhatsAppjes niet meer!

Iedereen kent het wel… Het openen van een WhatsAppbericht en vervolgens vergeten te antwoorden. Ja, ook ik ben guilty. Het gebeurd soms gewoon, je opent dan een appje tijdens het eten koken, onder de les terwijl de docent je boos aankijkt of als net je lievelingsliedje op de radio komt en je je telefoon weggooit om mee te dansen. Je bent echt niet de enige! Voor al onze drukke, chaotische mensen komt WhatsApp nu met de ultieme oplossing: WhatsApp gesprekken vastpinnen! Nu hoor ik je denken, gesprekken vastpinnen?

Hoe werkt het?

Ik zal het even uitleggen. Door gesprekken vast te pinnen boven aan je lijst, houdt je voor jezelf een overzicht van wie je nog niet beantwoord hebt. Je kan tot drie gesprekken vastpinnen. Dus weet jij van jezelf dat je je lieve hardloopvriendin regelmatig vergeet te sturen of je dit keer wel écht mee gaat sporten? Dan pin je haar gewoon bovenaan je lijst vast! Ze verdwijnt dan niet ergens onderaan je lijst met die andere honderd mensen die je nog moet beantwoorden, maar blijft bovenaan staan. Je andere vrienden verschijnen gewoon onder de gepinde gesprekken. Om een gesprek vast te pinnen, moet je het gesprek langer ingedrukt houden. Er verschijnt dan een ‘pin’ icoontje en dan klik je daar op. Gesprek vastgepind, easy as that! Wil je een gesprek weer ‘unpinnen’? Dan doe je hetzelfde. Hou het gepinde gesprek langer ingedrukt en klik op ‘unpinnen’.

Geduld is een schone zaak…

Een IPhone gebruiker net als ik? Dan zal je helaas nog eventjes geduld moeten hebben. De nieuwe pinfunctie is nu namelijk alleen nog maar beschikbaar in de beta versie voor de Android gebruikers onder ons. Toch komt de versie zo snel mogelijk aanwaaien bij de ongeduldige IPhoners als ik. Geduld is een schone zaak. Maar binnenkort zal die ene hardloopvriendin zich niet meer ergeren aan jouw whatsappgedrag én heb jij hopelijk een overzicht van wie je nog moet beantwoorden.

Tags: ,