MENU
dude

Het spel waarin je het met elkaar doet

Jack Sparrow

De roekeloze antiheld Jack Sparrow komt terug in de...

moederdag-moeder

mei 13, 2017 Reageren (1) Views: 1166 Events Larissa Hendriks

Tips voor een goedkope Moederdag

Niet vergeten! Morgen is het weer Moederdag, weer de tijd om je moeder in het zonnetje te zetten. Geef ik je nu een hoop stress omdat je niks gekocht hebt, blut bent en geen tijd meer hebt om iets in elkaar te knutselen? Geen zorgen, er zijn genoeg gratis of goedkope dingen die je morgen met je moeder kan gaan doen!

Sowieso kan je je moeder morgenochtend natuurlijk verwennen met wat heerlijke croissantjes, een eitje, vers fruit en verse jus d’orange op bed. Dat is al een begin. Ook kan je er een lieve brief bijleggen waarin staat waarom je zoveel van haar houdt, ze de beste moeder is en je haar waardeert.

Wat doe je de rest van de dag?

Maar nu, nog een hele dag te gaan… Wist je dat je moeder bij sommige restaurants gratis kan dineren en/of lunchen op Moederdag? Dat klinkt goed toch! Als je echt weinig uit te besteden hebt kan je zelf een kadetje met chocoladepasta bestellen (staat onder: “voor de kids” op de menukaart).

Het Archeon in Alphen a/d Rijn is ook een prima optie om te bezoeken morgen. Je krijgt gratis toegang bij een Moederdagbrunch. Ook Omniversum en Cinema Texel spelen in op de liefde voor onze moeders morgen. Daar mag mama gratis naar binnen, alleen voor jezelf nog betalen dus… (Of je laat haar met een vriendin gaan die toevallig ook moeder is!)

Helemaal gratis

Je kan ook gezellig een leuk bordspelletje spelen met je moeder, filmpje kijken of een wandeling maken door het bos of op het strand. Daarnaast zijn er ook een aantal steden die iets georganiseerd hebben morgen. In Oostzaan en Veldhoven vindt je grote braderieën met hapjes, drankjes, kleding en nog meer. In Geleen is een gratis popfestival “Mama’s Pride” te bezoeken met internationale bands en dj’s in een mooi park.

Wat je ook doet morgen, vergeet je lieve moeder geen dikke zoen te geven, dat doet het altijd goed.

Tags: , , ,