MENU
veganisme

Huisgemaakt en voedzaam eten? Veganisme natuurlijk!

warm

Wat doe jij morgen in 27 graden? Flessenvoetbal!

ontrouw

mei 15, 2017 reageren (0) Views: 1467 Life Larissa Hendriks

Ontrouw is geen zonde volgens een aantal religieuze mensen

Ontrouw is geen zonde, ten minste, dat zegt een meerderheid van religieuze mensen die zich bezig houden met buitenechtelijke erotische affaires. Chocking!

Vandaag toonde een nieuwe studie deze resultaten aan. Het onderzoek werd gedaan door VictoriaMilan, een datingsite voor gebonden of zelfs getrouwde volwassenen die op zoek zijn naar een affaire. Net zoiets als Secondlove dus. Ik snap nog steeds niks van het bestaan van dit soort sites, ben je dan wel 100% tevreden met je eigen partner?

Religieuze affaires

Aan wel 5307 actieve leden werd gevraagd wat iedereen wilt weten, maar niemand durft te vragen. Als je religieus bent en je hebt een affaire, maakt dit jou dan een slecht persoon? Meer dan 70% van de gebruikers van Victoria Milan is religieus.

Hoewel elke religie zijn volgelingen duidelijk maakt dat overspel en wilde erotische avonturen verboden zijn, gaat toch een slordige 77.5% van de ondervraagde leden akkoord dat het leven te kort is. Daarom vinden ze ontrouw geen onvergeeflijke zonde. Meer zelfs, het is het risico waard!

Waar gaat het heen…

Als zelfs de religieuze mensen al denken op deze manier, wat blijft er dan nog van relaties over? Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, vindt dat een affaire hebben bevredigend is en voldoening geeft. Misschien dat de religieuze mensen daarom zo “makkelijk” denken over een affaire. Bevrediging en voldoening is iets wat vele mensen zoeken wanneer zij naar de kerk gaan. Vedal: “En laten we eerlijk wezen: een affaire hebben is veel plezanter dan naar de kerk gaan”.

Vedal heeft een uitgesproken mening over affaires

“Een affaire hebben betekent niet dat je je morele waarden negeert of verwaarloost. Eigenlijk, is een flirt een boost voor het zelfvertrouwen in een persoon en laat hen toe om een echtgenoot of echtgenote beter te begrijpen. Het creëert een nieuwe dimensie in een relatie.”

Persoonlijk ben ik voor een serieuze relatie zonder affaires of gewoon happy vrijgezellig. Hoe denken jullie hierover?

Tags: ,