MENU
ontrouw

Ontrouw is geen zonde volgens een aantal religieuze mensen

ijs

IJsjes, ijsjes en nog meer ijsjes!

warm

mei 16, 2017 reageren (0) Views: 919 Life Larissa Hendriks

Wat doe jij morgen in 27 graden? Flessenvoetbal!

Morgen kan het wel 27 graden worden! Say what?! En dat in ons “koude” kikkerlandje. Natuurlijk komt er dan ook wel heel snel weer regen en bliksem bij kijken. Dus hierbij wat tips om optimaal te genieten van deze mooie dag die op ons staat de wachten.

Oke allereerst: vergeet je niet in te smeren! Het is een van de eerste zonnige zomerse dagen morgen en dat kan snel uitpakken tot een kreeftresultaat. Goed, verder naar de tips, ik heb je bij deze gewaarschuwd.

Kan je het niet meer uithouden? Ga dan lekker zwemmen! Al is dit geïmproviseerd zwemmen in een opblaaszwembadje. Zwemmen is niet de enige manier om af te koelen, je kan natuurlijk ook gewoon een lekker ijsje halen bij de ijsboer om de hoek.

“Heitje voor karweitje”

Je kan ook verder wandelen dan de ijsboer, maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling met de hond. Heb je geen hond? Leen er dan eentje van iemand in de wijk! “Heitje voor karweitje?” Dat doet mij gelijk denken aan het ouderwetse flessenvoetbal. Ook een strak plan voor op die warme dag morgen.

Is er morgen niet toevallig een festival te bezoeken? Zo nee, dat is jammer. Misschien kan je een mini festival organiseren in je achtertuin. Een privéfestival met al jouw eigen vrienden en vriendinnen. Klinkt ideaal toch?

De typische Hollandse afsluiter

Om de warme dag af te sluiten kan ik het niet laten om het typische Nederlandse “organiseer een barbecue” te vermelden. Lekker eten met je vrienden zorgt altijd voor een hoop gezelligheid.

Nou en als het dan weer over is met de pret en de bliksem en regen weer toeslaat, dan ploffen we weer heerlijk op de bank met een goede film of serie. En natuurlijk heel fijn terugkijken op de herinneringen van de woensdag… Op naar nog meer warme dagen!

Tags: ,