MENU
bitterbal

Ecuador introduceert: bitterballen met bakbanaan

Gambia

Gambia, het land van worstelen, palmwijn en een digitale...

Disney Cruise Line

mei 26, 2017 reageren (0) Views: 1110 Travel Larissa Hendriks

Een droom op zee

Een hele magische boot heeft gisteren voor de eerste keer Amsterdam bezocht: De Disney Magic! Een van de vier (!) cruise schepen van Disney Cruise Line. Ja, deze Disney cruise schepen bestaan echt, het is geen droom.

Gisteren bracht het Disney Magic schip een bezoekje op een mooie zonnige Hemelvaartsdag aan de hoofdstad van Nederland. Het schip maakt een trans-Atlantische overtocht van 15 nachten en ging hierbij van Port Canaveral (Florida) naar Kopenhagen.

Gisteren hebben de gasten aan boord de hele dag kunnen genieten van hetgeen dat Amsterdam te bieden heeft. Ze hadden wel mazzel met het ontzettend mooie weer. Van een bezoekje aan de Amsterdamse grachten, tulpvelden en windmolens tot een bezoek aan de wereldberoemde musea met werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh.

Deze zomer zal de Disney Magic verder varen op verschillende routes in Europa en brengt een bezoek aan Noorwegen, de Britse Eilanden en de Middellandse Zee.

Heb jij het schip gisteren gemist?

Op dinsdag 27 juni komt de Disney Magic terug naar Amsterdam op de route van 10 nachten in Noord-Europa, die op 18 juni 2017 vertrekt van Kopenhagen (Denemarken) naar Dover (Engeland). Je hebt dan de unieke kans om het schip te bewonderen vanaf de kade bij de Passenger Terminal Amsterdam.

Een droom op zee

De cruise schepen van de Disney Cruise Line bieden ontspanning en Disney entertainment. Een plezier voor iedereen, niet alleen voor kinderen! Er is namelijk van alles te doen. Naast de welbekende Disneyshows kan je ook heerlijk genieten van een spa, zwembad, sport en fitness.

Naast jeugdclubs om de kinderen te vermaken is er ook aan de volwassenen gedacht. Zij kunnen hun pleziertjes vinden in de clubs en lounges. Drink je favoriete drankjes, kijk de sport waar je gek op bent of dans de hele nacht door in deze clubs gecreëerd voor gasten ouder dan 18 jaar.

Tags: , ,