MENU
drugs

Nederlanders houden wel van ballonnetjes

social media

Social media, halen we iets bijzonders weg?

volume

mei 29, 2017 reageren (0) Views: 957 Life Larissa Hendriks

Goji besjes in je haar voor meer volume

Sommigen van ons zijn gezegend met een enorme volumebos aan haar op het hoofd. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Velen van ons hebben iedere dag weer die struggle: hoe krijg ik wat volume in mijn haar…

Allereerst moet ik wel zeggen, ieder haar is uniek he. Dus het kan zijn dat een methode niet bij jouw haar werkt maar wel werkt voor een ander. Het is een kwestie van uitproberen!

Effe wat anders

Draag je haar eens in een andere scheiding, door te lang hetzelfde kapsel te dragen raakt je haar hieraan gewend en kan het inzakken en slapper worden. Doe eens iets anders met je haar, je zal zien dat deze verandering je een net wat voller kapsel zal geven.

Haarrollertjes voor iedereen

Je ziet toch wel eens van die oma’s met van die haarrollers in? Dat is nog lang niet zo’n slecht idee, wil je meer volume in je haar creëren! Niet alleen de vrouwen, ook de mannen kunnen dit uitproberen.

Rol de haarrollers in handdoek droog haar en houd ze in tijdens het slapen. Voor je ze heel enthousiast de volgende dag uit het haar haalt, controleer even of het droog is. Indien het nog nat is kan je beter je haar nog even droog föhnen, anders heb je voor niks met die dingen in geslapen.

Superfood in je haar: Goji Berry haarproducten

Maak gebruik van de juiste haarproducten voor jouw haar. Er bestaan ook speciale producten voor meer volume. Zoals de O’right lijn met Goji Berry extracten, deze zorgen voor meer veerkracht, volume en volumebehoud. De shampoo verstevigt het haar zonder te verzwaren, de conditioner dringt diep door in de haarschacht om het haar te voeden en versterkt de haarwortel en de “scalp spray” is de finishing touch.

Verzorg je haar goed

Last but not least: zorg goed voor je haar! Was het bijvoorbeeld niet te vaak, hier kan je haar ook dunner van worden. Was je jouw haar iedere dag? Bouw het dan rustig af, probeer het bijvoorbeeld steeds een dagdeel op te schuiven. Om verzwaard (vet) haar te vermijden kan je het beste conditioner niet aanbrengen op de haaraanzet, alléén op lengtes en punten.

Nee ik ben het niet vergeten: föhnen geeft je haar direct een stuk meer volume, vooral tegen de haarrichting in. Ook kan je met touperen (tegen het haar in kammen) volume creëren, maar beide opties zijn niet heel goed voor je haar. Pas hier dus mee op, wel direct resultaat maar minder goed voor het volume van je haar op lange termijn…

 

Tags: ,