MENU
social media

Social media, halen we iets bijzonders weg?

lachen

Lekker gemaakt lachen

easytoys

juni 3, 2017 reageren (0) Views: 1286 Life Larissa Hendriks

Een beter seksleven door te experimenteren

Wil jij een beter seksleven? Wat heb jij in huis? Een Tarzan vibrator, een krachtige peper vibrator (voor wie het niet te heet kan) of een luxe Fleshlight? Er zijn zoveel verschillende seksspeeltjes op te noemen voor hem en haar, het is maar net hoe ver je wilt gaan bij het experimenteren.

Er zijn een hoop mensen die nog steeds lacherig doen als het gaat over het experimenteren met seksspeeltjes. Zelfs zeggen er een hoop dat zij dat nooit zouden aanschaffen! Waarom? En klopt dit wel? In meer dan de helft van alle Nederlandse huishoudens is namelijk minstens één seksspeeltje te ontdekken.

Niet alleen voor de singles

Ook als je in een relatie zit kunnen seksspeeltjes je een plezier doen. Hoe leuk is het om samen te experimenteren? Als je denkt dat je partner hier niet op zit te wachten kan je het voorzichtig aanpakken. Koop iets kleins, zoals bijvoorbeeld een simpele blinddoek en leg dit verleidelijk neer op het bed…

Het kan je ook uit de “sleur” helpen binnen de relatie. Vaak wordt de seks wat minder als er sprake is van een vaste routine, dan is het niet spannend meer. Zo’n seksspeeltje kan dan al een heel groot verschil maken. Experimenteren is belangrijk, een seksspeeltje houdt de seks interessant en brengt veel meer mogelijkheden en opties met zich mee.

Een eerste date met spannende opdrachten

Kijk, als je dan toch al het bed induikt op een eerste date kan je het ook interessant maken door elkaar iets meer te leren kennen (vooral op dit gebied). Er zijn een hoop seksspellen beschikbaar met verschillende seksopdrachten bijvoorbeeld. Dat maakt de voorspel gelijk een stuk interessanter en leuker.

Nu snap ik dat het voor sommigen misschien een beetje een grote stap is om gelijk een sekswinkeltje op te zoeken en je slag te slaan. Easytoys snapt dat ook helemaal en heeft daarom een uitgebreid online assortiment aan verschillende seksspeeltjes en meer!

Lees hier de “Sekstips om de winterdip door  te komen”

Tags: ,