MENU
sekssymbool

Wil jij nationaal sekssymbool worden en heb jij géén...

slaapproblemen

Tips tegen slaapproblemen door stress

juni 9, 2017 reageren (0) Views: 1120 Life Larissa Hendriks

Oudjes gaan festivals langs komende zomer

Mijn oma gaf mij altijd een lepel vol stroop wanneer ik last had van mijn keel, vandaag de dag vraag ik haar stiekem nog steeds wel eens om raad of kijk ik op de website “Oma weet raad”. Niet zo gek toch? Ik bedoel maar, van wie kan je beter leren dan van mensen die al levenslang aan het leren zijn!

Het Productiehuis Ouderen en Verhalen (POV) denkt daar ook zo over. Daarom introduceren zij komende zomer “Q&A with the Grey”. Echt geweldig! Tachtigplussers op zomertour, ik zie het helemaal voor me en vind het lachen. Samen trekken de senioren gezellig van festival naar festival in een tourbus en geven je antwoord op jouw vragen.

Wat kan je hiervan verwachten?

Tijdens “Q&A with the Grey” geven tachtigplussers onder leiding van een presentator het publiek levensadvies. Vanaf het podium reageren zij op dilemma’s en problemen waar het festivalpubliek (jij dus) mee komt.

Ze vertellen jou bijvoorbeeld hoe je de liefde van je leven het best kan verleiden, hoe je later de beste hutspot aan je kinderen kan serveren en (voor de ouderwetse lezers onder ons) welk soort touw je het beste kunt gebruiken om uit je brievenbus te hangen! Je kan het zo gek niet verzinnen of de oudjes weten je wel raad te geven.

Waar je deze (te) gekke oudjes kan vinden

Ze zullen hun tour “Q&A with the Grey” beginnen op 24 juni tijdens het literaire festival “Nieuwe Types” in Arnhem. Siemon de Jong, misschien kennen sommigen van jullie hem beter als die vent die van die lekkere taarten kon maken in het kinderprogramma Taarten van Abel, presenteert deze avond.

Verder staan ze ook nog op onder andere onder Festival Mundial, het Nijmeegse Valkhof Festival en Duizel in het Park in Rotterdam. Genoeg kansen dus om hun om raad te vragen komende zomer!

Tags: , , ,