MENU
whatsapp irritaties

Haat aan die blauwe vinkjes op Whatsapp

Ben ik verslaafd aan social media?

nest

juni 13, 2017 reageren (0) Views: 1476 Gadgets Larissa Hendriks

Met deze technologie hoef jij je nest niet meer uit

Met Nest bedien je jouw beveiliging, rookmelder en thermostaat vanuit je nest. Beetje flauw, maar het is wel zo. Dit zijn tegenwoordig de échte high tech, must haves voor in iedere moderne woning. Zeg nou zelf, heb jij nog zin om in de koude winter je nest uit te komen om de thermometer hoger te zetten? Nee, dat dacht ik al!

Een wijze thermostaat

Deze thermostaat kan je niet alleen bedienen vanaf je smartphone, ook leert dit slimme dingetje van jou. Alle temperaturen worden namelijk ingesteld op wat fijn is voor jouw levensritme en laat je gelijk even weten hoe lang het nog duurt voordat de perfecte temperatuur bereikt is, lekker persoonlijk! Naast deze fijne technische snufjes, heeft het ook nog eens een aantrekkelijk design. Bereid je wel voor op een hoop vragen tijdens de verjaardagen.

Vals alarm? Geen stress

Met de Nest Protect zet je een vals brandalarm super snel uit met je telefoon. Zeker geen overbodige luxe als je nog in je “nest” wilt blijven liggen! Oke, ik stop al. Ook deze is erg intelligent, hij stuurt je meldingen wanneer er iets aan de hand is en informeert je over de mogelijke gevaarlijke situaties.

Daarbij geeft deze vriend je precies aan waar de brand is! Voor het geval je hier niet meer zeker van bent en graag heelhuids je huisje uit wilt komen. Om jou te voorzien van uiterste zekerheid test de melder zichzelf wel 400 keer op een dag of je niet de batterijen moet verwisselen en de sensoren nog goed werken. You go Nest!

Voor de échte stalkers onder ons

Facebookstalking is hier niks bij. Wil je écht weten wat die leuke buur op de hoek doet? Plaats dan maar een Nest Cam op dat muurtje! Nee, zonder grappen, daar is deze camera natuurlijk niet voor bedoeld. Door middel van deze cam heb jij altijd zicht op je geliefde huisje, maar blijven kijken hoeft niet. Als er iets ongewoons te horen of te zien valt, krijg je hier simpelweg een melding van.

Zie jij iemand in je tuin zitten die daar niet hoort? Dan is het mogelijk om deze transpasser de stuipen op het lijf te jagen. De camera is namelijk uitgevoerd met een speaker! Ook handig om die vervelende vogels of katten weg te jagen. Kssst!

Tags: ,