MENU
loverboy

Merel werd slachtoffer van een loverboy…

Do or don’t: een huisdier op kamers?

sex on the beach

juni 29, 2017 Reageren (1) Views: 2265 Life Joyce Veltman

Een spannend avontuurtje op het strand, is dat het waard?

Wandelen op de boulevard, een zomerbriesje in de haren en een prachtig uitzicht op zee. De zomer komt eraan en velen van ons hebben weer een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Lekker ontspannen en misschien wel een prachtige avond strandwandeling maken met je liefje tijdens de zonsondergang…

Sex on the beach, de cocktail of écht uit de kleren?

Al die romantische sferen kunnen ervoor zorgen dat de verleiding groot wordt om samen een avontuurtje te beleven op het strand. Het gebeurt dan ook regelmatig dat er spannende dingen op het strand gebeuren. Of dit echt wel zo verstandig is, is iets waar je vanaf nu goed over na moet denken.

HomeToGo vergelijkt namelijk de prijzen van de cocktail ‘sex on the beach’ en de prijs die je betaalt als je daadwerkelijk seks op het strand hebt in verschillende Europese landen. De boetes kunnen erg hoog oplopen en wanneer je even op het verkeerde strand wipt kan je zelfs grote kans hebben op een gevangenisstraf door dat ene avontuurtje van jullie!

Een flinke tegenvaller achteraf

De goedkoopste boete van €26,00 kun je krijgen in De Panne/Koksijde in België. Dit is niks bij vergeleken de boetes die je in andere landen op kunt lopen. Zo betaal je in Italië maar liefst €30.000 op de stranden ‘Poetto’ en ‘Pescoluse’. In Frankrijk, Griekenland, België, Duitsland en Portugal kun je zelfs gevangenisstraf krijgen! Achteraf gezien heb je dan toch niet zoveel pret van jullie korte avontuurtje.

In Praia de Faro in Portugal delen ze de hoogste boetes uit. Afhankelijk van de omstandigheden kan de boete oplopen tot maar liefst €50,000 of een jaar gevangenisstraf! Dat terwijl je hier voor de cocktail slechts €7,00 betaald. Misschien is een cocktailtje ‘sex on the beach’ voor een paar euro dan toch een wijzer besluit dan een écht wild avondje op het strand.

Tags: , , ,