MENU

Ben jij de BOB? Zet dan je zonnebril op!

Sportsneakers aan, maar sporten? Nee, vaak niet

tijd

juni 30, 2017 Reageren (1) Views: 1922 Fashion Larissa Hendriks

Fashionably late, maar laten we niet gaan overdrijven!

We kennen deze situatie vast wel, of je het nou zelf bent of er last van hebt. Afgesproken om half 9 maar vervolgens kom jij (of je vriend/vriendin) pas om half 10 aankakken… Natuurlijk, fashionably late is iets wat niet onderschat mag worden, maar sommigen kunnen hier wel in overdrijven.

Eerlijk? Ik krijg het vrij vaak voor elkaar om genoeg tijd te hebben om me klaar te maken maar tóch te laat te arriveren. Hoe? Geen flauw idee! Het is alsof ineens de tijd een aantal minuten overslaat, want zo ineens is het alweer tien minuten na de tijd dat ik de deur uit had moeten gaan.

Wees deze zomer op een stijlvolle manier bij de tijd, letterlijk en figuurlijk!

Ben jij zoals mij? Of heb je een vriend of vriendin zoals mij? Vervelend voor je. Natuurlijk kan je jezelf voornemen om op tijd te komen, maar ik spreek uit ervaring als ik zeg dat dat niet gaat werken. Wel kan je het klokkijken een stuk aantrekkelijker maken voor jezelf…

Wat blijkt: een horloge bestaat nog steeds! Sterker nog: deze uurwerken zijn nog steeds hip en trendy. Het is misschien even wennen om op je pols te kijken, maar het is wel een stuk leuker om de tijd te checken dan op je telefoon. Daarbij kan in de zomer het zonlicht wel eens tegenwerken. De weerkaatsing op je geliefde beeldschermpje van je telefoon maakt het vaak een opgave om even snel de tijd te checken, met horloges heb je hier al een stuk minder last van.

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl

De een draagt het liefst zwart (succes hiermee in het zonnetje), de ander gaat het liefst voor een hoop kleur en vrolijkheid. Van Swatch hebben we allemaal vast wel eens gehoord, dit Zwitserse horloge merk heeft een veelzijdig aanbod. Mijn tip: probeer eentje te kiezen die het meest bij jouw klerenkast past. Of het geld moet je op de rug groeien, dan kan je per outfit gaan matchen natuurlijk.

Tags: ,