MENU
tijd

Fashionably late, maar laten we niet gaan overdrijven!

Flared pants

Old school is new school

juli 3, 2017 reageren (0) Views: 1339 Fashion Larissa Hendriks

Sportsneakers aan, maar sporten? Nee, vaak niet

Wie heeft ze niet? Sportieve, hippe, vlotte hardloopschoentjes om de dag mee door te komen. Of we er ook écht mee sporten? Nee, vaak niet. We gaan ermee naar feestjes, festivals en zelfs belangrijke presentaties op school worden wel eens gegeven in deze stappers.

Sporten doen we op festivals

Zo heel gek is het niet dat we tegenwoordig veel op loopschoenen rondlopen. Het loopt dan ook gewoon een stuk fijner en vooral als je een hele dag op een festival moet staan raven. Daarom gingen Marciano en ik opzoek naar een paar fijne stappers om de komende zomer festivals mee af te kunnen gaan.

Ja, je leest het goed, samen met FierceTV zal BLVD video’s gaan produceren op een paar van de tofste festivals van ons landje. We zullen zelfs twee lange dagen (en een nacht) rondhuppelen op het Solar Weekend. Ben jij er ook bij? Kom ons dan vooral even opzoeken want BLVD geeft een paar leuke prijzen weg.

Terug naar de sneakers: we zullen onze dansjes wagen op de nieuwste Asics, de RoadHawk. Deze moesten we van tevoren natuurlijk wel even uittesten (zie de video hieronder). Dit konden we gelijk doen in de mooie, moderne Flagship Store in Amsterdam, op de twee loopbanden die daar klaar staan voor gebruik. Conclusie: goedgekeurd, met deze lichte stappers plus de fijne demping is zo’n hele dag dansen wel vol te houden.

Laid back fashion van tegenwoordig

Niet alleen schoenen maar ook outfits worden steeds “verdraaglijker”. Meiden lopen in flared leggings en jongens hebben fashionable joggingsbroeken aan. Tegenwoordig kan dat allemaal, naar mijn mening heel erg chill…

Zelf zie ik niet eens meer wat wel en wat niet mode is, plus: wie bepaald dat? Stel jij bent gek van Snoopy, dan trek je gewoon een paar hippe Snoopy sneakers aan! Zo simpel zou het moeten zijn. Door middel van je kleding kan je laten zien wie je bent, hoe je je voelt en wat je leuk vind. We zouden ons niet voor moeten doen als iemand die we niet zijn alleen maar om met de mode mee te gaan!

Tags: , , ,