MENU

Rijnweek Rhenen ‘rockend’ afgesloten

Melt festival

Melt festival mag je volgend jaar niet missen!

festival vrienden

juli 11, 2017 reageren (0) Views: 1411 Events Larissa Hendriks

Raak je vrienden niet meer kwijt op een festival

Het is weer zo ver, je bent je vrienden weer eens kwijt op een festival… Er zullen een hoop festivalgangers zijn die dit scenario maar al te vaak beleefd hebben. Met een groep vrienden loop je het festival terrein op en vervolgens blijf je maar met een paar vrienden over of loop je zelfs alleen rond te dwalen op het festival…

De ‘gevonden vriendenbak’

Nee, helaas bestaat er niet zoiets als een ‘gevonden vriendenbak’ waar je simpelweg je vrienden op kan vragen. Je zal ze toch echt zelf weer terug moeten vinden wanneer je ze bent kwijtgeraakt. Spreek daarom van tevoren even een vaste plek af waar je samen kunt komen indien iemand zoek is geraakt.

Indien je vrienden niet eens door hebben dat je weg bent, is het handig om voor de zekerheid zelf een telefoon bij je te hebben en een paar nummers op een papiertje bij je te hebben (bijvoorbeeld in je schoen, als je geen zakken hebt). Het kan namelijk nog wel eens voorkomen dat je batterij leeg raakt, je telefoon zoek raakt of kapot gaat. Je weet het maar nooit en er is vast iemand zo lief om jou een telefoontje te laten plegen.

Het zwaardere geschut

Heb jij zo’n ontembare vriendengroep vol chaos? Wellicht dat het dan handig is om met wat zwaarder geschut te komen. Bind ze bijvoorbeeld aan je vast, chip ze waardoor je hun locatie terug kan vinden of maakt één groot spandoek en breng deze mee naar het festival! Laat deze spandoek bedrukken met: “TIM IS HIER” of “LISA IS DE WEG KWIJT”.

Let’s go on an adventure!

Je vrienden kwijtraken hoeft niet vervelend te zijn. In plaats van je hele dag te laten verpesten door op zoektocht te gaan naar je vrienden kan je ook nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Wanneer je het toch niet naar je zin hebt kan je het laten voor wat het was wanneer je je eigen vrienden weer tegen komt of verder zoeken naar andere vrienden. Een soort wegwerp-vrienden dus, ideaal!

Tags: ,