MENU

How to: de perfecte vakantiefoto’s voor instagram!

hoesje

Telefoonhoesjes: er valt steeds meer te kiezen!

cadeau

juli 29, 2017 reageren (0) Views: 1345 Gadgets Larissa Hendriks

Verjaardagen, kom jij nog steeds met zeepjes aanzetten?

We kennen het allemaal wel, de struggle die komt kijken bij verjaardagen. Voor goede vrienden en familieleden waar we erg close mee zijn is het misschien nog wel te doen, maar voor de rest is het altijd even lastig om een leuk cadeautje te vinden.

Mijn creatieve oom

Ja, ook ik vind het nog steeds erg lastig om met een écht leuk cadeautje aan te komen op een verjaardag. Vaak komen we aan met zeepjes of gewoon wat geld in een kaart. Toch probeer ik er wel altijd iets bijzonders van te maken, dat heb ik vast van mijn oompje. Hij krijgt het altijd voor elkaar om mij ieder jaar op een bijzondere manier geld te geven, zelfs last-minute in elkaar geflanst.

Voor diegenen die deze skill niet beheersen bestaat er een website. Ja, dat lees je goed, een website vol leuke cadeautjes waar zelfs de struggle van ‘niks kunnen verzinnen’ verandert naar ‘niet kunnen kiezen’.

Maak het persoonlijk

Niets is leuker dan een persoonlijk cadeautje. Daarom zijn er naast toffe kant en klare spulletjes ook dingen als personaliseerbare mokken, posters, klokken, deurmatten en zelfs snijplanken te verkrijgen op Radbag.nl. Ik weet al wat ik mijn vriendin geef die altijd de tijd vergeet en te laat komt…

Voor de creatieve vriend of vriendin zou ik gaan voor de DIY sterrenhemel projector, deze is wat ingewikkeld in elkaar te zetten maar een leuk klusje voor op de regenachtige zomerdagen met mooi resultaat. Voor de vriend of vriendin die vaak onderweg is, is de anti-uitglij pad voor de mobiele telefoon een handig dingetje voor in de auto. Heb je vrienden die verder reizen? Geef ze een mooie kaart waarbij ze kunnen uitkrassen waar ze geweest zijn over de hele wereld!

Ik kan nog wel heel wat op gaan noemen maar jij kent je vrienden zelf het best en geloof me, er zit écht wel iets tussen. Desnoods ga je voor de pizzaschaar, ik bedoel maar, wie houdt er nou niet van pizza?!

Tags: , ,