MENU
theaterfestival

Een festival, maar dan anders

solar

Of je eventjes je drugs aan me wilt laten...

augustus 5, 2017 reageren (0) Views: 1592 Events Larissa Hendriks

Voetjes van de vloer en in het water met ‘The Heartfeldt Pool Party’

Sam Feldt, mijn favoriet, mijn held, mijn sfeermaker op feest, festival en onder de douche en op 18 oktober ook in het zwembad. Op zijn muziek kan ik altijd wel heerlijke dansjes doen, optimaal genieten en vooral: keihard meeblèren.

Komend ADE zal Sam Feldt weer even heel Sloterparkbad op zijn kop zetten met zijn ‘Heartfeldt Pool Party’. Op woensdag 18 oktober 2017 van 21:00 tot 03:00 is het zo ver, dan kan het feest in een tropisch dance paradijs beginnen…

Tijdens zijn ADE-pool party van vorig jaar feestten DJ’s Lost Frequencies, Kungs, Lucas & Steve en Armin van Buuren met hem mee. Heerlijke combinatie als je het mij vraagt, ik ben benieuwd wie hij dit jaar mee zal brengen. Het schijnt de meest indrukwekkende line-up ooit te worden.

Sam heeft er zin in

Op een muziek conferentie deelde Sam zijn enthousiasme over de Pool party: ‘Ik kan haast niet geloven dat we inmiddels al bezig zijn met de derde editie van The Heartfeldt Pool Party! Na uitverkochte edities van afgelopen jaar in Amsterdam tijdens ADE en in Miami tijdens Miami Music Week, wordt aankomend editie nog veel groter en beter! En vooral heel belangrijk om te vermelden…… met heel veel opblaasbare unicorns!’

Don’t let that feeling fade away!

Natuurlijk zal hij op zijn Pool party al zijn lekkere hits uit de speakers pompen. Zijn single “Fade Away” met Lush & Simon (feat. INNA) is zijn meest recente single. Deze ging in de eerste release week al lekker gaat al lekker met wel 6 miljoen streams en 3 miljoen video views.

De poolparty belooft, na al die voorgaande uitverkochte ADE-edities van Sam, een hoogtepunt te worden van ADE. Daar willen wij natuurlijk hoe dan ook bij zijn! Jij toch ook? Dat dachten we al. Daarom trek ik je graag even aan de mouw om een kaartje te bestellen gezien de kaartverkoop al van start is gegaan! Oh, en vergeet je zwemkleding vooral niet!

Tags: , ,