MENU
hoesje

Telefoonhoesjes: er valt steeds meer te kiezen!

zbook

Editten, wij doen het op de HP Zbook

wi-fi

augustus 9, 2017 reageren (0) Views: 1709 Gadgets Larissa Hendriks

Hoop herrie in de woonkamer

Ken je dat? Iedereen zit beneden omdat daar het beste bereik aan Wi-Fi te vinden is? Broertjes hangen op de trappen omdat een stap in hun kamer een streepje weg laat vallen. Vervolgens breekt vaders bijna z’n nek over hen en zo heb je alweer een hok herrie.

Tuurlijk, met z’n allen in de woonkamer hangen kan erg gezellig zijn. Daarnaast is het ook wel eens heerlijk om wat meer rust op te kunnen zoeken maar tóch die volle streepjes aan Wi-Fi te bereiken. Ja, of je moet een boek gaan lezen, dan heb je die optimale bereik aan Wi-Fi niet nodig…

Een ideale situatie in huis, Wi-Fi is the answer

Stel je voor dat de Wi-Fi verbinding gewoon overal in het huis optimaal is. Jij kan lekker Netflix ’n Chillen in je kamertje, je broertje speelt rustig online in zijn eigen kamer op de zolderkamer en je zusje kan lekker doorgaan met facetimen maar dan met de deur dícht.

Nummer twee zonder ladingsproblemen

Niet alleen het chillen in je kamer kan een groot pluspunt zijn van betere Wi-Fi overal in huis, ook nemen we al te graag die telefoon mee naar de wc. Waar nemen we dat ding eigenlijk niét mee naartoe?.. Wanneer je bezig bent met je nummer twee is er niets zo vervelend als je moet staren naar dat bolletje dat aan het cirkelen is in je beeldschermpje. Voel je me?

Daarom heb ik de oplossing voor iedereen met deze bereikprobleempjes. Want zeg nou zelf, uiteindelijk zullen we toch dat boek niet gaan lezen en ook niet op de wc bij een nummer twee. Devolo kent de probleempjes waarover ik het heb en introduceert daarom de Multiroom WiFi Kit, een innovatief Powerline-product dat zorgt voor een snelle internetverbinding in alle ruimtes in je huis.

Veel plezier met binge-watchen deze laatste weken van de vakantie!

Tags: , , , ,