MENU
accesoire

Fashion & accessoires: the bigger the better?

Het nieuwe modeseizoen is geopend

Sporten

augustus 25, 2017 Reageren (1) Views: 1499 Fashion Joyce Veltman

Gefocust en comfortabel sporten met Adidas

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wanneer ik ga sporten of vroeger naar mijn danslessen ging, wilde ik altijd volledig gefocust zijn. Soms zit het dan helaas niet erg mee en ben je alsnog afgeleid door dingen die om je heen gebeuren. De beste atleten ter wereld geven ook aan dat ze houden van volledige concentratie. Concentratie is bij topsport namelijk misschien wel het belangrijkste element voor het behalen van succes.

Dat is waarom er ontzettend veel goede atleten hebben meegewerkt aan de nieuwe collectie van Adidas. Genaamd de Z.N.E. Pulse Collectie. Dit staat voor ‘Zero Negative Energy’, gericht op het elimineren van afleiding.

In je eigen element

De Z.N.E. Pulse Collectie is gemaakt om sporters focus te laten vinden en dit ook vast te kunnen houden. Door de extra grote hoodie of door de hoge kraag kun je je even helemaal afsluiten van de rest van de wereld. Op deze manier kun je je volledig in je eigen element bevinden en de beste resultaten behalen. Daarnaast is het ook nog eens erg comfortabel. Ik zelf heb namelijk vaak last van mijn sportoutfits. Ze zitten toch net niet helemaal lekker, doordat het knelt of doordat het schuurt en ga zo maar door. Deze collectie is dus ideaal!

Sporten met je telefoon, hoe doe jij het?

Wat me ook ontzettend vaak in de weg zit tijdens het sporten is mijn telefoon. Toch wil ik graag muziek luisteren met mijn oortjes in en hem niet achterlaten in de kluis. Persoonlijk vind ik het niks om mijn telefoon in een telefoonhouder in mijn arm te doen, of in de zak van mijn vest of iets dergelijks. Vaak houd ik hem daarom in mijn hand, maar dat is niet altijd even ideaal, eigenlijk totaal niet zelfs.

Ook hiervoor heeft Adidas handige tools ontwikkelt. Er zijn verschillende telefoonhoesjes die het sporten met een telefoon makkelijker maken. Een voorbeeld hiervan is de ‘Folio Grip Case’. Dit is een hoesje dat ook je beeldscherm beschermt en waar je je hand door een elastiek heen kunt schuiven, zodat hij gewoon aan je hand vast blijft zitten. Hierdoor heb je meer grip en is je telefoon beschermt als hij valt.

Zorg er dus voor dat sporten comfortabel blijft, op een ontzettend makkelijke manier. Leef je voortaan volledig uit!

Tags: , ,