MENU
Dam tot Damloop

De magie van de Dam tot Damloop

Golden temple

Plof neer op kussens en laat je de heerlijkste...

Skyfest

augustus 26, 2017 Reageren (1) Views: 1684 Events Larissa Hendriks

Skyfest, een festival van (en op) hoog niveau

Helaas, helaas, het festivalseizoen komt weer tot een einde… Niet getreurd, Elrow (bekend om de energie en kwaliteit van de muziekproducers om een spectaculair feest neer te zetten) heeft nog een spectaculair event voor jullie in de planning op 16 september in Barcelona, met als hoofd act: DJ Jackmaster.

Desperados brengt niet alleen gezelligheid in een feest of festival, nee hoor, het merk bewijst een stap verder te gaan in de party scene. Al op veel verschillende festivals kon je genieten van dit tequila biertje en nu organiseren zij zelf een afsluiter van het festivalseizoen op hoog (!) niveau. Hier moet je meer over weten!

Sky(fest) is the limit

Van al die tequila biertjes hebben we allemaal vast wel eens dat ene gevoel gekregen. Het gevoel alsof we écht beginnen met zweven, met andere woorden: je voelt de alcohol aardig zitten. Desperados besloot liefhebbers van festivals en (natuurlijk) van de tequila biertjes, deze ervaring in het écht aan te bieden (niet alleen in je hoofd).

Hoe dan?! Dit festival bereikt letterlijk een hoogtepunt wanneer een aantal dansvloeren letterlijk de lucht in getrokken worden door een vloot heteluchtballonnen! Wauw. Ruim 1500 festivalgangers kunnen genieten van (house)muziek op topniveau van Dj’s en muzikanten vanuit de hele wereld op “sky high” hoogte.

“Release your Inner Tequila” – Desperados

Deze unieke ervaring zullen 1500 festivalgangers in Barcelona met elkaar mogen delen. Ook in Nederland worden een aantal compleet verzorgde weekenden in Barcelona weggegeven, inclusief tickets voor Skyfest. Wanneer je wint, vlieg je met twee vrienden naar Spanje om deze geweldige ervaring mee te mogen maken.

Hoe kun je winnen? Door een Six pack Desperados aan te schaffen en de kassabon hiervan in te leveren bij één van de bij de win-actie aangesloten winkels, ofwel het online uploaden ervan op Scoupy. Wil je zeker zijn van een ticket? Dat kan hier: residentadvisor.net/DesperadosSkyFest.

Tags: , , ,