MENU
Golden temple

Plof neer op kussens en laat je de heerlijkste...

theater

Theater als spiegel van de maatschappij

Mysteryland

augustus 28, 2017 Reageren (1) Views: 1106 Events Iza Verschuur

Afsluiten met Mysteryland

Nu het festivalseizoen helaas aan zijn einde komt, moeten we nog even wat extra genieten van de heerlijke festivals die we nog wél mee kunnen pakken. Voor mij was Mysteryland afgelopen zondag helaas de laatste, maar het was een spectaculaire afsluiter.

Alles was zondag in het voordeel van Mysteryland. Prachtig weer, mooie mensen en heerlijke deuntjes. Veertien stages gevuld met geluk en alle genres van elektronische muziek die je maar kunt bedenken.

Stage Glamping

Omdat Mysteryland altijd een daverend succes is en met haar 24-jarige bestaan een van de langst lopende festivals van Nederland is, heeft het festival besloten om er een weekender van te maken inclusief een grote camping. Desperados besloot om deze reden samen met de organisatie van Mysteryland een unieke stage te bouwen van caravans. Party-glamping-galore was het wel te noemen. Op de zondag werd deze unieke stage toevertrouwd aan het Amerikaanse platenlabel Mad Decent.

Mysteryland

Mysteryland

Losgaan in de schaduw

De Mad Decent stage was niet alleen omringd door caravans maar had ook een groot zeil gespannen over de hele dansvloer. Vanwege het prachtige weer was dansen in de volle zon voor veel mensen net even iets té warm, dus wat voor sommigen begon als even afkoelen op goede muziek met een koude Desperados in de hand, betekende het voor de meesten dat zij deze stage niet meer verlieten. Ik heb niemand volledig stil zien staan bij Mad Decent en dat is in mijn ogen een heel goed teken.

Mysteryland

Volgend jaar weer!

Het Haarlemmermeerse bos zag er weer prachtig uit. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Van tientallen opblaasbare krokodillen in de vijvers tot zwanen bootjes in het meer. Er waren meer dan genoeg plekken voor eten en drinken en ik heb zelfs niet in de rij gestaan voor de toiletten. Vanwege het weer waren er stands met zonnebrand en er werden ‘zakjes’ uitgedeeld waar drinkwater in meegenomen kon worden.

Kortom, Mysteryland dit jaar was een absoluut succes en ik hoop dat Desperados volgend jaar terugkomt samen met Mad Decent om er weer zo een feest van te maken!

Tags: , , ,