MENU
Vakantiekilo's

Vakantiekilo’s? Zo gaan ze er snel weer af!

Slimmer

Slimmer dan jij en ik samen

series

september 2, 2017 reageren (0) Views: 974 Life Larissa Hendriks

Een gevaarlijke dikke mistwolk of gevaarlijke robot cowboys?

Het zonnetje heeft Nederland nog niet helemaal verlaten maar het duurt niet lang meer of we zitten alweer in die nare regenachtige herfst… Dan kan je maar beter wat leuks te kijken hebben thuis op de bank met een heerlijk kopje thee en een chocolaatje erbij.

Ga vooral de mist niet in

The Mist, een nieuwe serie, is echt een aanrader voor de Thriller liefhebbers. Gebaseerd op het boek van de meest erkende Thriller schrijver: Stephen King! De enige echte. Gelukkig doet de serie eer aan zijn naam, ik heb pas een paar afleveringen gezien maar het is precies zoals ik de boeken van hem me altijd voorstel. Stephen staat er bekend om dat hij nogal wat kritiek kan hebben op verfilmingen van zijn boeken (snap ik heel goed, bijvoorbeeld die eerste versies van Carrie en IT), maar over deze serie is hij zeer te spreken!

In deze serie komt er een mysterieuze mist af op een stadje waar de inwoners eigenlijk al hun handen vol hebben aan hun eigen problemen… Wie de mist ingaat, komt hier niet levend (of normaal) meer uit. Spooky!

Robots willen leven

Nog meer gevaar, in de serie WestWorld willen robot cowboys ook graag hun eigen gang gaan. Klinkt al niet heel erg goed als je het mij vraagt… In een amusementspark in de toekomst (denk ik?), kunnen bezoekers van alles doen in het “wilde westen”. Ze hoeven niet bang te zijn dat zij bijvoorbeeld echt iemand doodschieten want de personages die er te vinden zijn, zijn allemaal robots. Niet zomaar robots, ze zijn levensecht! Bah, ik zou er niet eens heen willen gaan denk ik…

Een beetje een vaag verhaal, het is dan ook wel een iets lastigere serie dan The Mist. Aandacht erbij houden is dus wel aan te raden, maar dat vind ik juist altijd wel leuk ook! Dus wat mij betreft is het een echte aanrader.

Tags: , ,