MENU
theater

Theater als spiegel van de maatschappij

Slimmer

Slimmer dan jij en ik samen

Lief festival

september 3, 2017 reageren (0) Views: 1523 Events, Vlogs Larissa Hendriks

Alleen maar liefde op Lief festival 2017

Gisteren was het weer feest, BLVD was aanwezig bij het lieve festivalletje “Lief” in Utrecht. Op de planning stond een regenbuitje maar gelukkig is het de hele dag heerlijk weer geweest! Er hingen sprookjesboeken in de bomen, hangmatten aan de waterkant en ballonnen in de lucht. De sfeer was helemaal top.

Na een lange reis kwamen we aan bij het Utrechtse recreatiegebied “Strijkviertel” langs het water. Snel stopten we onze jassen in de kluisjes en liepen in het heerlijk warme zonnetje langs alle verschillende stages. ‘Schijn bedriegt’, ‘Schering & inslag’, ‘Ons kent ons’, ‘Houtje touwtje’ en onze favoriet: ‘Hutje bij Mutje’.

Sprookjesboekjes in de bomen

Het festival was heel erg vrolijk aangekleed. Na de techno tent kwamen we een boom tegen vol met verschillende sprookjesboeken. Kleinduimpje, Assepoester, Sneeuwwitje… Vervolgens liepen we langs een gezellig klein marktje en heerlijke hangmatten aan het water.

Verschillende stages verwonderden ons met klanken van techno, deep-/techhouse, house, disco en funk. Voor ieder wat wils en allemaal aan een lang pad langs het water. Moest je naar de wc toe? Dan kon je dat doen aan de andere kant van het pad. Naar mijn mening ontzettend goed geordend en georganiseerd allemaal!

Mijn favorieten

Hutje bij Mutje was voor mij de place to be. Vooral bij de sets van Pep & Rash en Mike Mago heb ik heerlijk genoten en lekker gedanst. Dat waren direct de hoogtepunten van mijn dagje op het Lief festival. Bedankt voor deze lekkere deuntjes! Jullie waren top.

Mike Mago

Pep & Rash

Een grote BBQ in het midden van het festival

Al dat dansen vergt wat energie, om de trek te stillen waren er keuzes genoeg op het festival. Van turkse pizza tot aan couscous en spareribs van de barbecue. We willen natuurlijk wel een feestmaal hebben op een van de laatste feesten van dit zomerseizoen. Daarom kozen we ervoor om de dag feestelijk (en lekker) af te sluiten met een heerlijke bananencake van de Banaanhangwagen. Bereid met échte moedersliefde en dat was te proeven…

Tags: , ,