MENU
Sporten

Gefocust en comfortabel sporten met Adidas

latex trend

Latex: ordinair of heel trendy?

september 14, 2017 Reageren (1) Views: 2242 Fashion Winnie Hofstra

Het nieuwe modeseizoen is geopend

Je hebt het al wel gemerkt, het is over met de felle zonnestralen. Gister is de eerste storm over Nederlands geraasd en binnenkort zal de herfst dan officieel in gaan. Bij die weersverandering hoort natuurlijk ook een verandering in je garderobe. Ik heb al de kriebels om nieuwe kleding aan te schaffen. De fashion weeks zijn geweest en het nieuwe modeseizoen is geopend. In een eerder artikel sprak ik al over oversized kleding en accessoires en over sneakers, maar wat dit najaar nog meer te bieden heeft qua mode zal ik in dit artikel eens haarfijn uitleggen. Take notes!

Vandaag is rood

Voor zowel mannen als vrouwen wordt rood dé kleur voor dit najaar. Best een heftige kleur zullen veel van jullie misschien denken, maar dat maakt het juist zo vet. Kom uit je comfort zone en ga voor een felrode trui of zelfs jas. Of speel op safe en leuk je outfit op met rode accessoires of schoenen

Voor de dames

De dames kunnen landen op mars met opvallende space en metallic prints. De koltrui komt dit seizoen ook weer terug, maar mag groter en opvallender met bijvoorbeeld ruffles. Denk bijvoorbeeld aan de victoriaanse tijd. Dit geld ook voor mouwen, die lopen wijd uit of  zijn gepoft. Verder kan je je leren jasje weer uit de kast halen. Niet alleen de jas mag van leer, maar ook rokken en broeken. Leer is hot! Maar ook bont komt weer terug voor de jassen, niet echt bont natuurlijk! Of ga voor een teddy variant. Iedereen wil dan gegarandeerd met je knuffelen.

   

Voor de heren

Ook de heren kunnen wegkomen met een mooie leren jas, zowel een lange als een korte. Verder is de dikke gewatteerde jas een must-have. Zeker met dit gure weer. Ook mannen zien we dit jaar in laarsjes, namelijk de toffe Chelsea boots. Verder zijn er duidelijk twee stijlen te onderscheiden. Ten eerste de classy en zakelijke stijl met broeken met vouw, overhemden en nette (kol) truien. Aan de andere kant is er de comfy en street stijl met hoodies in toffe kleuren en prints, shirts van sportmerken als Fila, gescheurde jeans of joggingbroeken.

Ook al is het najaar in Nederland niet altijd een pretje, geniet alsnog van deze toffe trends die jij kunt dragen!

Tags: , , , ,