MENU
Emetofobie

Emetofobie, hoe overgeven mijn wereld op zijn kop zette

inrichten

Een huisje inrichten, dat kan nog een pittige opgave...

make-up

september 25, 2017 reageren (0) Views: 1094 Life Iza Verschuur

Make-up, het is niet meer alleen een vrouwen-ding

Tegenwoordig is make-up niet alleen meer voor vrouwen die er graag verzorgd uit willen zien, maar ook voor mannen die precies datzelfde willen. We kunnen namelijk niet ontkennen dat een klein beetje make-up je een stuk frisser voor de dag kan laten komen.

Wanneer je een slechte nachtrust hebt gehad, toch nog een drankje bent wezen drinken de avond van tevoren, of net nog even die laatste aflevering van je favoriete serie hebt gekeken, een beetje concealer werkt die donkere kringen in no-time weg. Het laat je er weer wakker en fris uitziend op kantoor of op school verschijnen.

Misvattingen

Make-up is niet alleen een dikke laag plamuur en zwaar opgemaakte ogen. Dat is een van de grootste misvattingen op dit gebied. Die misvatting zorgt er ook voor dat make-up erg intimiderend kan zijn voor mensen die het normaal niet dragen. Ook is er de misvatting dat de enige mannen die make-up gebruiken homo zijn. Er goed uit willen zien heeft helemaal niets met seksuele geaardheid te maken.

make-up

Go naked

Je hoeft dus niet all out te gaan als het aankomt op het gebruik van make-up. Binnen tien minuten kun je er gemakkelijk een stuk frisser uitzien. Gebruik misschien een getinte dagcrème, wat concealer, een beetje bronzer om de gezondheid weer terug in je gezicht te brengen en je hebt een hele mooie basis, voor mannen en voor vrouwen. Voor nog iets extra’s kun je gebruik maken van een gel voor in je wenkbrauwen en wat mascara.

Wees niet bang

Het is helemaal niet eng om subtiele make-up te gebruiken. Laat je niet tegenhouden door de stereotyperingen die er aan make-up zijn gegeven. Wanneer je het wel nog spannend vindt om opgemaakt de deur uit te gaan, probeer het dan eens als je thuis bent. Het fijne van make-up is dat het er gewoon weer afgehaald kan worden!

make-up

Tags: , ,