MENU
Theater

Weekendtip: probeer eens leuk een theater uit!

American Assassin

American Assassin, een échte spionagefilm

bier

oktober 11, 2017 reageren (0) Views: 1765 Events Winnie Hofstra

Bij Helst blijf je happen en tappen

Bier is hip. Bier is happening! Het aantal bierbrouwerijen groeit tegenwoordig als kool. Zo is Amsterdam van 5 naar wel 45 bierbrouwerijen gegaan. Dit zorgt ervoor dat er ook een hoop bijzondere biertjes in omloop zijn.

Bier was voorheen toch best wel een mannending, maar met de groeiende verscheidenheid aan soorten bier van tegenwoordig is dit verleden tijd. Bovendien zijn er ook steeds meer hippe cafeetjes en barretjes waar jij op je zaterdagavond of na het werk eens wat anders kunt bestellen dan alleen de commerciële biertjes. Helst in De Pijp is hier een toffe optie voor. In deze gloednieuwe gastropub kun je kiezen uit maar liefst 30 soorten bier van de tap. Genieten geblazen! En dat in een authentiek Amsterdams sfeertje. De taps zijn bijvoorbeeld gemaakt van echte Amsterdammetjes.

  

De keuze bij Helst is dus reuze, maar niet altijd hetzelfde. Als een vat leeg is, dan komt er een andere heerlijk soort bier in de plaats. De eigenaren werken samen met zustercafé’s in Rome, Barcelona en Praag en hebben daardoor de mogelijk om echt eens iets anders aan te bieden. Je zult dus telkens verrast worden en dat is een reden om eens vaker terug te komen. Nu in de herfst kun je denken aan bijvoorbeeld kruidige bokbieren. Ook voor een uitzonderlijk alcohol- of glutenvrij biertje kun je bij Helst terecht.

Next level comfort food

Naast bier kun je bij Helst ook komen voor wat ze zelf noemen: next level comfort food. Comfort food, maar dan in een net wat origineler jasje. Van sticky ribs tot mosselen gekookt in bier en tot slot tante’s chocoladetaart om het af te leren.

  

Het gure herfstweer vraagt om een leuke bar waar jij eens lekker door kunt warmen en zakken. Daar leent Helst zich goed voor. Laat je verassen door de verschillende smaken en de sfeervolle inrichting.

 

Tags: , , , ,