MENU
bier

Bij Helst blijf je happen en tappen

hotspots

De hotspots van ADE dit jaar!

American Assassin

oktober 14, 2017 reageren (0) Views: 1056 Events Larissa Hendriks

American Assassin, een échte spionagefilm

De film draait al in de bioscoop, de spannende spionagefilm American Assassin. De film komt van een boekenreeks geschreven door Vince Flynn. Wellicht herken je de titel ook wel, aangezien de serie al uit 16 titels bestaat en vrij populair is. En wat doen we met populaire boeken? Juist, verfilmen!

De film gaat over een geheim agent Mitch Rapp, hij is tijdens zijn vakantie op het heerlijk warme Ibiza getuige geweest van een terroristische aanslag. Zijn vriendin komt om het leven en uiteraard is hij hier ondersteboven van. In plaats van veel verdriet, veel bakken ijs, slaan op de muren en een prachtige begrafenis organiseren, neemt hij zich voor om de aanslagplegers te vinden. Kat in het bakkie.

Lekker frisse cast

De film heeft niet gekozen voor de meest bekende acteurs. De hoofdrol van de geheim agent wordt gespeeld door Dylan O’Brien, hij speelt bijvoorbeeld ook in de ‘Maze Runner’, deze komt trouwens, even tussnedoor, ook alweer bijna in de bioscoop! Wellicht is de vrij onbekende cast expres bij elkaar gezocht om hen ook een kans te geven groots te worden of waren er toch wat geldzaken die hierin een rol gespeeld hebben. Wat de reden ook geweest is, het heeft zeker niet afgedaan aan de film en de spelers brengen hun A-game.

Een echte spionnenfilm

Je moet er maar wel van houden, het is namelijk een echte spionagethriller. Er zitten geen gekke twists in de film, het is een pure vermakelijk spionnenverhaaltje en dus weet je precies wat je kan verwachten bij een bezoekje. Dat is ook wel eens fijn! Wie wilt er nou een spannende thriller verwachten en ineens horror of romantiek voor z’n kiezen krijgen? Tegenwoordig weet je het soms niet meer, films hebben de gekste twists om een beetje boven de rest uit te knallen. Deze dus niet!

Dit artikel is gesponsord door Independent Films, maar de review is uit ervaringen op de redactie.

Tags: , , ,