MENU
zbook

Editten, wij doen het op de HP Zbook

Vespa Sei Giorni

Het legendarische verhaal achter de “Vespa Sei Giorni”

halloween

oktober 24, 2017 Reageren (1) Views: 1439 Gadgets Larissa Hendriks

Halloween, haal die griezeltroep gezellig in huis

Nog even en dan is het alweer zo ver: die bloederige, schrikwekkende, steeds populairder wordende Halloween. Vooral onder jongeren en jongvolwassenen is het feest de laatste jaren sterk in opkomst. Ieder jaar komen er meer Halloween feesten en events bij. Wie weet zijn we na een aantal jaar zo into Halloween dat we het ook in huis halen zoals we bij kerst al doen.

Al helemaal into Halloween?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al gek bent van deze feestdag. Dan kan ik mij voorstellen (als kerstgek die het liefst z.s.m. een kerstboom opzet), dat je het leuk vind om 31 oktober je huisje een beetje in de sfeer te brengen!

Er zijn meer dan genoeg DIY’s te bedenken, denk bijvoorbeeld aan het gezellig uitsnijden van een pompoen om deze vervolgens te verlichten met een “gezellig” kaarsje erin. Kaarsen zelf kan je ook opleuken door witte kaarsen met rood kaarsvet te bekliederen waardoor het eruit ziet als bloeddruppels. Struin vooral even Pinterest of iets af, daar vind je écht meer dan genoeg ideeën.

Geen handige Harry?

Dat kan natuurlijk, niet iedereen heeft twee rechterhanden. Gelukkig bestaan er sites als megagadgets.nl. Hierop is een geheel assortiment aan toffe Halloween attributen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan neppe vampiertanden voor op zo’n Halloween feest of een bewegende robotzombie om je huisgenoot even lekker mee te laten schikken. Wij vinden dit ding in ieder geval he-le-maal geweldig allemaal. Er zit een sensor in zijn hoofd zodat ie automatisch aangaat wanneer er iemand langsloopt. Helemaal top dus om iemand mee te laten schrikken! Daar draait Halloween immers om toch? Lekker mensen laten schrikken… Ik ben weg!

Tags: , ,