MENU
Geraldine Kemper

Geraldine Kemper X Decoded

Fashion trends for men & women, herfst/winter 2017

oktober 27, 2017 reageren (0) Views: 1437 Fashion Winnie Hofstra

Wat doen we met ons haar dit najaar? Doe hier inspiratie op voor een nieuwe look!

We hebben kleine knotjes en opgeschoren haar gezien bij mannen een lang en glad gestijld haar bij vrouwen. Dat mogen we nu even vergeten. Als jij ook eens zin hebt om wat nieuws te proberen met je look of graag gewoon helemaal up-to-date wil zijn van de nieuwste trends op het gebied van haar, lees dan verder. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: stay natural!

Mannen: natuurlijk, nonchalant & glad

Zoals al genoemd werd, we zijn nu weleens klaar met die knotjes. Mannen mogen gaan voor langer los haar tot de schouders. Laat het haar maar lekker waaien in de wind dit najaar! Erg natuurlijk en nonchalant.

Wat wel minder natuurlijk is, is dat gladgeschoren koppies nu de voorkeur hebben. Weg met de hipster baardjes. Gewoon lekker zacht en netjes, zonder de kans dat je ontbijt er in blijft hangen.

Verder zijn de opgeschoren kapsels passé. De zijkanten mogen nog steeds wat korter dan de bovenkant, maar niet meer gemilimeterd en strak. Laat het maar lekker een beetje wilder worden. Laat de voorkant wat langer zodat die naar voren kan worden gekamd.

     

Vrouwen: naturel, lage staart, pony & wet-look

Ook bij vrouwen wordt het natuurlijke haar gewaardeerd dit najaar. Niet stijlen of krullen, maar gewoon een beetje kneden en het laten zoals het is. De natuurlijk textuur van je eigen haar is prachtig en bovendien bij iedereen uniek! Verder scheelt dit ook een hoop tijd in de ochtend, wat ook zeker geen ramp is.

Mocht je je haar lekker uit je gezicht willen hebben, dan is de lage paardenstaart een trend voor jou. Doe hem strak naar achter voor een zakelijke look of oog wat vlotter door er plukjes uit te halen.

Wanneer je toe ben aan verandering: ga voor een pony! Niet voor een kaarsrechte die je op de basisschool had, maar voor een wat rommeligere en dunnere. Hierbij zien we ook dat natuurlijke weer terug. Die kun je dan op je voorhoofd dragen of juist naar de zijkanten.

Als je wat meer wil uitpakken, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen, dat is de wet-look een toffe optie. De naam zegt het zelf eigenlijk al. Je kamt je losse haar naar achter met gel, waardoor het zo blijft staan en het lijkt alsof je haar nat is. Erg stijlvol en net even wat anders.

        

Tags: , , , , ,