MENU
martin garrix

Hoe Martin Garrix de RAI domineerde en betoverde

Halloween

Halloween in Haarlem

LEGO World

oktober 28, 2017 Reageren (1) Views: 1134 Events Joyce Veltman

LEGO World, een spektakel voor jong en oud

Vorige week was het een groot feest in de jaarbeurs in Utrecht. Van 18 tot en met 24 oktober waren de hallen namelijk omgebouwd tot LEGO World. Zoals gewoonlijk was hier weer ontzettend veel te beleven en was het een waar paradijs voor kinderen en de echte bouwers onder ons.

Voor jong en oud

Dit evenement is leuk voor zowel jong als oud, natuurlijk is er voor de kinderen meer te doen, maar voor volwassenen is het ook zeker leuk om alle prachtige Lego kunstwerken te bewonderen. Voor de allerkleinsten is er een LEGO DUPLO wereld gemaakt, waarin de kleintjes kunnen bouwen en de wat oudere kinderen konden bouwen met de normale steentjes. Ook waren er een hoop prachtige kunstwerken gemaakt die ook ouderen leuk vinden om te bewonderen, bijvoorbeeld een levensgrote auto, allerlei dieren en gebouwen.

Verveel je nooit!

De zalen in de jaarbeurs zijn ingedeeld in allemaal verschillende thema’s, bijvoorbeeld een Starwars thema, jungle thema, bouwthema, etc. Overal was wel wat te doen. Zo kon je er maskers versieren, jezelf laten schminken, deelnemen aan een bouwwedstrijd, racen met je zelfgebouwde Lego auto, glijden van glijbanen, springen op springkussens, robots programmeren, optredens bekijken en ga zo maar door.

Gratis LEGO, welk kind zegt daar nu nee tegen?

Tot slot: een van de leukste dingen als kind zijnde is natuurlijk dat je gratis LEGO mee krijgt. Zo konden de kinderen bijvoorbeeld een eigen minifiguur maken. Dit figuurtje bevatte allemaal exclusieve onderdelen waaronder een ‘LEGO World 2017’ shirt, drie verschillende kleuren broekjes, een jongens- of meisjeshoofdje en uiteraard een leuk kapsel.

Daarnaast konden de kinderen ook hun eigen steentje laten graveren met hun naam erop. Deze dingen mochten de kinderen gratis meenemen naar huis, wat is er nu leuker dan dat? Aan het eind van de dag kreeg iedereen ook nog eens een tas mee naar huis met nog veel meer leuks erin verstopt.

Het is dus een echte aanrader om hier volgend jaar ook eens een kijkje te nemen!

Tags: , , ,