MENU

Met deze sekstips kom jij de winter(dip) door!

farm vlogger

Op zoek naar de nieuwe “Farm Vlogger”

Kerstsfeer

december 4, 2017 Reageren (1) Views: 1308 Events, Life Iza Verschuur

Tips om de kerstsfeer in kleine ruimtes te halen

De kerstsfeer in huis halen vindt bijna iedereen fijn. De dagen worden korter en het weer wordt kouder. Dan kan je die extra gezelligheid binnen wel gebruiken. Als je in een klein huis, een klein appartement of in een studio woont, kan dat decoreren soms wat lastig worden. Daarom deze tips!

Halve boom

Staan alle hoeken in je huis vol, is er te weinig ruimte om een boom neer te zetten en houd je niet van hele kleine boompjes voor op de vensterbank? Dan is er een oplossing! Er zijn kunststof kerstbomen die verticaal praktisch door de helft zijn gezaagd. Je kunt de boom dus recht tegen de muur aan zetten. Ze zijn er in alle soorten en maten. Met sneeuw, zonder sneeuw, klein en groot. Je hoeft die gezellige kerstboom dus niet te laten als je in een kleine ruimte woont.

Alles met lichtjes

Zodra ergens kerstlichtjes omheen zitten, ziet het er feestelijk uit. Je kunt de lichtjes langs je bed of je ramen ophangen, maar je kunt ze ook om voorwerpen heen wikkelen. Voor een super low-budget optie kun je even lekker gaan wandelen in het bos, want grote takken liggen daar voor het oprapen. Neem een paar mooie takken mee, maak ze thuis even goed schoon en wikkel er een paar mooie kerstlichtjes omheen. Je kunt er nog een aantal kerstballen aan hangen of het bespuiten met nepsneeuw en je hebt een superleuk tafelstuk. Je kunt de takken ook ophangen!

Slingers

Als je echt geen ruimte hebt voor een mooie boom, kun je altijd gaan voor de guirlandes. Omdat daarbij ook gebruik wordt gemaakt van de dennennaalden, krijg je meteen het kerstgevoel. Je kunt de guirlandes overal ophangen en net zo decoreren als een kerstboom. Lichtjes erin, een paar mooie kerstballen of strikken en je hebt het kerstgevoel zonder al te veel ruimte in te nemen.

Kleine ruimte of niet, in elk geval geen excuus meer om je huis niet ‘kerst-klaar’ te maken!

Tags: , ,