MENU
verwachtingen

Verwachtingen, laat jij jouwe al los?

Kerstsfeer

Tips om de kerstsfeer in kleine ruimtes te halen

december 4, 2017 Reageren (1) Views: 1517 Lessons, Life Manon Munnix

Met deze sekstips kom jij de winter(dip) door!

Kerst komt eraan, maar dat betekent ook dat het steeds kouder wordt. Tijdens de wintermaanden raken veel Nederlanders in een winterdip. Maar er is een hele goede manier om dit te bestrijden. Hoe? Met de heetste manier om warm te blijven: seks.

Waarom seks belangrijk is in de winter

Misschien voel je het zelf wel, als je net een intiem moment gehad hebt met je partner, voel je je veel gelukkiger. Uit onderzoek is gebleken dat er meer endorfine vrij komt na een heftige sekspartij.  Deze stof zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt.

Daarnaast verlaagt seks je stresslevel. Een sollicitatie in de winter? Niet alleen deze tips zorgen ervoor dat je beter scoort, maar seks zorgt ervoor dat je zelfverzekerder en minder gestresst bent. Ben jij dus super zenuwachtig voor dat gesprek? Bel je lief even en ga daarna naar het gesprek. (Eerst wel even douchen natuurlijk! )

Gezonder worden door seks

Naast deze twee dingen die je direct merkt na de seks, heeft seks ook nog een voordeel op langer termijn.  In the new sex bible staat namelijk dat een intiem momentje á deux ook voordeel heeft op je gezondheid. Je immuunsysteem verbeterd na de daad. Het stofje Immunoglobuline (de naam zegt het al, een stofje voor het immuunsysteem) kwam vaker voor bij mensen die meer dan drie keer per week seks hebben. Zo gaat seks dus indirect griepjes tegen. Voel je dat je ziek wordt? You know what to do.

Hoe overleef ik de winter: sekstips

Veel voordelen dus! Maar kan je deze winter je winterdip tegen gaan en de seks extra speciaal maken? Probeer het met onze tips! tips voor seks in de winter:

Onder de douche

Kaarsjes, stoom, water en nat haar. De manier voor de heetste seks. De warmte van het water en de hete stoom zorgen niet alleen voor extra sensatie, maar ook dat je al opgewarmd bent voor de daad. Zin in extra luxe (als je dat hebt) ? Kies dan voor het bad of de jacuzzi.

Chocolade fondue

Niet alleen vrouwen zijn dol op chocola: ook mannen! Jullie zijn dan voor elkaar de kers op de taart. Je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn, het is easy as that. Zet wat chocoladefondue en aardbeien klaar en genieten maar. Leuk: bodyshots met chocola. Het wordt wel een kliederboel, maar gebruik dan tip één om het af te spoelen. 😉

Vurige momenten bij de open haard

Wie houdt er tegenwoordig niet meer van ouderwetse bordspelletjes met chocolade melk bij de openhaard. Klinkt als een ideale date toch? Maak het nog heter door het spel te eindigen met wat extra fun. Als variatie kan je elkaar lekker teasen door steeds tijdens het spel een kledingstuk uit te trekken.

Hoog tijd om die winterdip te bestrijden met het heetste wat er is. Heb jij al zin gekregen in die koude winterdagen met je lief?

Tags: , , , ,