MENU
Kerstsfeer

Tips om de kerstsfeer in kleine ruimtes te halen

De mooiste raamdecoratie voor je studentenhuis

farm vlogger

december 5, 2017 reageren (0) Views: 1037 Events Shanna Meijer

Op zoek naar de nieuwe “Farm Vlogger”

Hou jij van dieren? Het verzorgen van ze en werken op een boerderij? Wil jij graag wat bij verdienen, en ook nog eens op een leuke manier? Dan is dit misschien wel iets voor jou: de zoektocht naar de beste farm vlogger!

Waarom deze competitie?

Veel werkgever van de tuin/landbouw merken dat het moeilijker word om personeel te vinden. Dit kan komen omdat een baantje op een boerderij misschien niet heel erg beroemd is onder de jongeren in Nederland, en denk jij nou ook dat zo’n baantje op een boerderij heel saai en eentonig is? Oordeel niet te snel en ga het zelf eens beleven terwijl je heel Nederland mee laat genieten van jouw ervaring. Misschien is werken op een boerderij hierna wel opeens jouw nieuwe droombaan! Er zijn ook nog eens hele leuke prijzen aan verbonden, lees je nog even mee? Ik ga je er alles over vertellen.

Farm Vlogger is opzoek naar gemotiveerde jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Ken jij iemand of ben jij iemand die het leuk vindt om te vloggen op een boerderij? Dan zou ik zeker diegene opgeven of zelf mee doen aan deze competitie!

Wat moet je doen om mee te doen aan de Farm Vloggers competitie?

Maak een vlog terwijl jij werkt op een boerderij of kas en vermeld hier in dat je mee doet aan de Farm vloggers wedstrijd. Post dit filmpje op YouTube en probeer zoveel mogelijk views te krijgen voor 18 december 2017. Lever dan ook jou vlog in bij farmvloggers@lto.nl zodat jou vlog ook word gezien door de jury, de jury geeft punten voor de meest orginele vlogs dit telt voor 50% mee en de views tellen ook voor 50% mee. Uiteindelijk er 3 vlogs uitgekozen die het beste het tuin/landbouw op de leukste en beste manier laat zien. Met de eerste plek verdien je 350 euro, met de tweede prijs 100 euro en met de derde prijs 50 euro.

Tags: ,