MENU
Valhalla

Valhalla Festival, zesde editie 2017!

Met deze tips steel jij de show met jouw...

winter parade

december 15, 2017 reageren (0) Views: 1007 Events Joyce Veltman

Beleef een optimale winter bij De Winterparade

Zijn jullie ook zo gek op het gevoel dat de winter met zich meebrengt? Overal gezellige Kerstversieringen, veel samen zijn met vrienden en familie… Of juist alleen op de bank met lekkere warme/cosy kleding. Misschien als we mazzel hebben valt er nog meer sneeuw dan afgelopen week en hebben we een witte Kerst! Als jij ook zo van de winter houdt om welke reden dan ook, dan is er een evenement dat je absoluut niet mag missen: De Winterparade.

Wat is de winterparade?

Bij de winterparade kun je genieten van theater, dans, muziek en heel veel eten. Dit wordt allemaal gepresenteerd op een 120 meter lange tafel! De Winterparade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op en aan de lange tafel presenteren acteurs, dansers en muzikanten dus hun kunsten. De koks en serveersters klimmen gezamenlijk met de artiesten op de tafel om jouw maaltijd te bereiden en te serveren. Tijdens het diner is er een vol programma ingepland en wordt de avond afgesloten met wat feestelijke dansjes op de tafel met de ‘Silent Disco’.

Verrassende acts

Het diner dat op De Winterparade wordt geserveerd wordt (verzorgd door ‘De Nieuwe Garde’) ondersteund met verrassende acts. Er zullen verrassende acts worden gegeven van CLUB GEWALT, LucyONES, PIPS:lab en de koorzang onder leiding van chef-dirigent Yorick Heerkens.

CLUB GEWALT
Zelf noemen ze hun voorstelling een fasion-operette over hoe inzichten invloed kunnen hebben op je leven.

LucyONES
Zij serveren een hypermoderne western op de lange tafel.

PIPS:lab
Zij zullen de gasten tijdens De Winterparade trakteren op een ontroerend hedendaags sprookje. Met inspiratie door ‘Het meisje met de zwavelstokjes’. Met alleen haar smartphone en niets anders, moet ze proberen de Kerstavond door te komen.

Yorick Heerkens, koorwerk
De feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder muziek en gezang. Dit jaar is het koorwerk geïnspireerd op het visioen dat de mensheid zichzelf zou kunnen redden door middel van muziek.

Wil jij dit spektakel bijwonen?

Bezoek De Winterparade van 21 t/m 30 december 2017 (m.u.v. 27 december) in Zuiderkerk, in Amsterdam. Of van 4 t/m 6 januari 2018 in Grote of St. Bavokerk, in Haarlem. Kijk voor meer informatie gerust even op de website.

Tags: , , ,