MENU
contactloos betalen

Contactloos betalen, het is populair, maar is het veilig?

bkr

Apple of Samsung, welk merk is populairder ondanks BKR?

kerstcadeaus

december 16, 2017 Reageren (1) Views: 1864 Gadgets Larissa Hendriks

De perfecte Kerstcadeaus voor iedere soort vrienden

Heb jij al jouw Kerstcadeaus al bij elkaar gezocht? Zo ja, good for you! Zo nee, dan hebben we wellicht nog een aantal gouden tips voor jou in dit artikel… Van een vegan elf tot aan een grinch, al jouw vrienden verdienen een passend Kerstcadeau! 

Christmas freaks

Ja, deze kennen we allemaal wel. De kerstgek uit de vriendengroep! Vorig jaar was het al een foute kersttrui, waarmee ga je deze vriend of vriendin dit jaar nog blij maken? Onze tip is om even een kijkje te nemen in het assortiment van Vondels kerstballen, geloof me, hier maak je de moderne kerstgek heel erg blij mee!

Naughty ones

Wat geef je nou aan die stoute vrienden van jou? Santa’s sluts & players, wat te doen met deze types… Of zij echt zullen veranderen in het nieuwe jaar is niet te verwachten. Geef ze daarom bijvoorbeeld de revolutionaire condooms van LELO HEX. Zij blij, jij blij. Nu weet je namelijk in ieder geval dat wat ze zullen uitspoken in het nieuwe jaar, veilig gedaan zal worden. Ten minste, voor zolang de voorraad strekt…

Crafty Santa’s

Dit zijn de vrienden die ieder jaar uitpakken met mooie kerstkaartjes, ingewikkeld maar prachtig ingepakte cadeau’s en de meest smaakvolle gerechten met zich meebrengen. Deze creatieve vriend verdient een cadeau waarmee zij lekker creatief kunnen blijven in 2018. Om het dan ook een beetje hip te maken en niet een scrapboek te geven, vonden wij een prefect cadeau voor deze vriend: Ink Box. Een tattoo voor 8 tot 10 dagen! Super leuk, en geef die crafty’s dan vooral een “freehand” stift

Vegan elfs

Tja, voor deze vrienden serveer je liever geen kalkoen bij een kerstdiner. Niet alleen het eten, maar ook het kiezen van een cadeau kan lastig zijn. De meest strenge veganist koopt ook geen producten die getest zijn op dieren of zelfs wegens productie slecht zijn voor het milieu. Ga daar maar even voor zitten… Natuurlijk helpen we je even op weg, ga voor een van de toffe ‘On the Rocks’ boekjes (leuk voor jongen en meisje) of de vegan make-up van Inika (jongens, onderschat de kracht van het natuurlijk wegwerken van die puist niet voor je date).

Eternal youth

Ieder jaar worden ze ouder maar écht opgroeien is niet het geval. Deze types houden blijven lekker kinds en houden van veel plezier. Je kan ze al snel blij maken, maar toch hebben we nog een kleine tip voor jou: een spelletje van ‘openhartig’. Kies bijvoorbeeld voor het spellenpakketje ‘Openhartig vuurwerk’, gegarandeerd een spetterend speelplezier.

The Grinches

Van deze vriend of vriendin zou je het liefst in het volgende jaar wat vaker een lach op het gezicht zien. Nu kan je je hier zelf onwijs mee bezig houden, of je geeft ze een cadeau dat hen hierbij kan helpen… Zoals het boek “Steeds Leuker”, voor een nog leuker gezelschap kan je “de sociale superheld” er ook bij verpakken.

Angels

Tot slot natuurlijk de vrienden die wél braaf geweest zijn… Eigenlijk zijn zij wel tevreden met hun leven en zeggen dan ook standvast: “Ik hoef geen cadeau, ik heb alles al!”. Toch zijn zij degenen die juist een leuk presentje verdienen. Wie zoedt is krijgt lekkers: het lifestyle invul dagboekje van Zoedt bijvoorbeeld. Hier kunnen zij dan mooi in bijhouden hoe hun ‘tevreden leventje’ eruit ziet in 2018!

Wie van jouw vrienden herken jij in deze categoriën? En wat heb jij voor hun gekocht?

Tags: , , ,