MENU

Met deze tips steel jij de show met jouw...

kerstmarkten

Kerstmarkten, aan je lijn denken kan weer in 2018

december 19, 2017 Reageren (1) Views: 1145 Events Redactie BLVD

Star Wars: The Last Jedi, het oordeel van een echte fan

Star Wars: The Last Jedi heeft het moeilijk. Sinds Disney de Star Wars films produceert, zijn er echte toppers naar buiten gekomen. Dan hebben we het natuurlijk over The Force Awakens en Rogue One. Dit waren hele verassende en goeie films die niet bang waren om wat anders te laten zien. Ze hadden een andere wending dan de originele films.

Een gloednieuwe Star Wars film: The Last Jedi

The Last Jedi draait inmiddels in de bioscoop en ook hierin wordt er geprobeerd het publiek te verrassen met een andere wending. Helaas, ik vind dat dit niet gelukt is… In de film kwamen veel nieuwe karakters voor waarvan ik helemaal niet onder de indruk was. Daarnaast hebben ze ook van de originele karakters niet goed genoeg gebruik gemaakt, naar mijn mening. Jammer, want dit is juist waar iedereen zo fan van is!

Gemengde gevoelens

De grote held van de hele Star Wars reeks keert terug, hier was ik erg blij om! Toch wilt hij dat het allemaal moet eindigen en dit vond ik vervolgens weer flink teleurstellend. Beetje gemengde gevoelens dus! Wat ik ook jammer vond, is dat je van Chewbacca en onze favoriete droids ook erg weinig te zien krijgt.

Verschillende momenten werden humoristisch bedoelt, maar deze waren helemaal niet grappig. Ook de dramatische momenten waren erg ge’forceerd’, see what I did there? Sinds The Force Awakens zijn er nieuwe hoofd karakters verschenen. Dit zijn mysterieuze karakters waarvan je niet veel weet en veel vragen bij komen kijken. In deze film krijg je antwoorden op vragen als: wie zijn de ouders van Rey? Wie is Snoke? En nog meer! Natuurlijk altijd fijn om die antwoorden eindelijk te krijgen, maar ik was wel teleurgesteld over de onthullingen van bepaalde vragen die iedereen had.

Eindoordeel

The Last Jedi is een waardige Star Wars film, maar ik vond het de slechtste van Disney tot nu toe. De film krijgt van mij niet meer dan een nog best mooie 7. Het is namelijk ook gewoon erg moeilijk om uberhaupt nog een goede Star Wars film te maken omdat de lat zo hoog ligt. Ik hoop dat er in het volgende deel meer gebruik gemaakt zal worden van de originele karakters en meer plot twists zal krijgen!

We will see…

Tags: , ,