MENU

Star Wars: The Last Jedi, het oordeel van een...

Kerstborrel hier, kerstborrel daar, kerstborrel bij BLVD!

kerstmarkten

december 20, 2017 reageren (0) Views: 1265 Events, Travel, Vlogs Larissa Hendriks

Kerstmarkten, aan je lijn denken kan weer in 2018

Glühwein, pretzels, warme Lindt chocolademelk, reibekuchen en curryworsten. Klinkt goed niet? Je vindt het op de Duitse kerstmarkten! Natuurlijk is niet alleen het eten en drinken een grote trekker, ook de sfeer is heerlijk om tussen te wandelen met een vriend of vriendin.

Maar, dan moet ik helemaal naar Duitsland…

Klopt! Tja, je kan er ook voor kiezen om gewoon de kerstmarkt in Amsterdam te pakken, maar een écht mooie kerstmarkt met écht lekkere Glühwein, vind je toch echt alleen voorbij de grens. Om het je gemakkelijk te maken biedt Slangen Reizen verschillende busreizen aan. Er zijn verschillende opstapplaatsen, dus ook hiervoor hoef je het land niet af te reizen!

Getest: Düsseldorf & Essen

Een net van kerstlichtjes boven je hoofd

In Essen was het meest bijzondere wel het gordijn van lichtjes, dit was erg mooi om te zien! Wel was deze kersmarkt niet heel erg groot, met een dag heb je sowieso genoeg tijd om alles te zien en zelfs nog even rustig ergens een bakje koffie te drinken!

Merry Christmas!

Een bericht gedeeld door Larissa Celine Hendriks (@larissa.hendriks) op

Zijn we daar al geweest?

Düsseldorf heeft net even wat meer te bieden, ook hier heb je aan een dag genoeg maar die is dan wel helemaal gevuld met verschillende leuke kerstmarkten én: keuzestress. Jawel, ga je voor zoet en neem je een crêpe? Of ga je voor hartig en probeer je een reibekuchen. Onze tip: ga voor een pretzel, reibekuchen, curryworst, apfelpfannkuchen en een lekkere crêpe of wafel! Aan je lijn denken kan weer in 2018, de feestdagen zijn begonnen.

De jas die ik aan heb komt van Rains! Je weet wel, die regenjassen waar je wél in gezien wilt worden.

Tags: , ,