MENU

De geschiedenis van Tommy Hilfiger

roodharig

Dit wist je nog niet over roodharigen + stylingadvies

f-serie

december 19, 2017 reageren (0) Views: 1333 Fashion Larissa Hendriks

F-serie van BALR., meer motivatie voor jouw workouts

Ooit werd het gezien als een lifestyle fashion merk voor voetbalfans, inmiddels wordt het ook gedragen door mensen die geen affiniteit hebben met voetbal. Ik heb het nu natuurlijk over: BALR. Naast de toffe sweaters (die we het meest zien), is er nu ook een collectie om in te trainen, de F-serie!

Een belangrijk aspect waar BALR. voor staat is het fysiek fit zijn. Alleen zo ben je in staat om in de beste vorm te zijn en op het hoogste niveau te presteren. Altijd je A-game meebrengen! Al begon het merk geassocieerd met de sport voetbal, er was nog geen fitnesscollectie uitgebracht. Met de nieuwe F-serie collectie kan je eindelijk trainen in stijl…

De F-serie is ontworpen om jouw trainingen naar een hoger level te kunnen tillen om zo écht die A-game in jezelf naar boven te brengen. De setjes zijn gemaakt van zweet afvoerende stoffen en houden je koel, zelfs bij de meest intense trainingen.

Zowel voor de mannen als voor de vrouwen

Persoonlijk vinden wij op de redactie dat de sweaters vaak al heel uniseks zijn, met een mannensweater kom je als vrouw alsnog goed weg. Qua fitnesskleding is dit toch wel anders. Mannen hebben bijvoorbeeld geen sportbeha nodig en die getrainde billen wil je niet wegstoppen in een te grote sportbroek, maar showen in een strakke trainingspanty.

Na de borrels op Kerstmis volgen de goede voornemens van 2018

Waarom zou je een nieuw sportsetje nodig hebben? Het schijnt psychisch te werken. Wanneer je een toffe outfit hebt om in te sporten, schijn je dus ook sneller aan een workout te beginnen. Kan iemand deze extra motivatie ook wel gebruiken? Dan is de Boxed BALR. Gift Card een goed cadeau voor onder de kerstboom. Oh, al mooi ingepakt en wel, dus daar heb je dan ook geen werk aan! Ben je echt veel te laat? Dan kan BALR. je giftcard nog even snel virtueel leveren.

Tags: ,