MENU
Feestdagen

Volop uitnodigen met de feestdagen, ook in kleine huizen

Drie stappen om het beste uit jezelf te halen...

ware zoeken

december 27, 2017 reageren (0) Views: 1097 Life Larissa Hendriks

Goede voornemens? 70% van de singles gaat op zoek naar de ware!

Zal het komen doordat de eerste feestdag in 2018 Valentijnsdag is? 70% van de singles gaan in 2018 op zoek naar de ware. Een uitdagend goed voornemen, is het actief opzoek gaan naar de ware geliefde wel zo’n goed plan?

Persoonlijk ben ik niet van mening dat het actief zoeken naar een partner een goed plan is. Jouw geluk zou niet af moeten hangen van een ander persoon. Die moet van binnenin komen, indien dit dus nog niet het geval is, dan zou je dit als eerst onder handen moeten nemen! Want wie niet straalt vanuit binnen, zal niet stralen van buiten en sla dan die leuke jongen aan de bar maar eens aan de haak…

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Toch is een ruime meerderheid van de singles wel van plan iemand aan de haak te slaan het komende jaar. De datingservice Lexa.nl deed een onderzoek en hieruit bleek dat wel 57% zelfs iemand tegen zou willen komen waarmee zij oud kunnen worden!

Mannen vs. vrouwen

De mannen laten het vinden van hun soulmate niet zomaar aan het toeval over, ruim één op de vijf (23%) gaat hier zeer actief werk van maken het komende jaar. Bij de dames is er meer geloof in het lot, van hen is slechts 12% van plan actief op zoek te gaan naar een match. Eén op de vier singles heeft het voornemen niet te gaan daten het komende jaar.

#ikzoekdeware

Ooit wel eens op Tinder rondgekeken? Grote kans van wel, de online wereld heeft grote stappen gemaakt in het samenbrengen van koppels. Ondertussen geloven de meeste singles zelfs dat online de meeste kans bestaat om de ware tegen te komen!

Online – datingservices (44%)
Tijdens uitgaan (39%)
Via vrienden en kennissen (38%)
Toevallige ontmoeting (30%)
Via de studie of werk (30%)

Ben jij jouw ware al tegen gekomen? Of ga je ook actief opzoek in 2018?

Tags: , ,