MENU
workout-playlists

Favoriete work-out nummers onder sporters

Waarom we niet houden van ‘alleen zijn’

sekstrends

januari 5, 2018 Reageren (1) Views: 5232 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Sekstrends in 2018

Uit een vorig artikel bleek dat wel 70% van de singles onder ons dit jaar opzoek gaan naar de ware! Mij niet gezien, maar of je nu bij de 30% happy singles hoort, of bij de 70% zoekenden, het goed doen in de slaapkamer willen we allemaal. Daarom hier de sekstrends van 2018!

LELO’s wereldwijde seksenquête leerde ons vorig jaar in 2017 dat we steeds meer bereid zijn tot het verkennen van prostaatplezier, polyamorie (meervoudige liefde: het aangaan van verschillende verhoudingen) en natuurlijk nemen we inmiddels ook de smartphone mee in de slaapkamer, waar niet? Maar wat zijn de sekstrends in 2018?

1. Respect en toestemming

#metoo, de media heeft het afgelopen jaar vol gestaan met de beschuldigingen van seksuele intimidatie, de een meer terecht dan de ander. Terecht of onterecht, we hopen dat er in 2018 weer wat rust komt in deze drama.

2. Sonische seksspeeltjes

Is het een taboe om een speeltje mee de slaapkamer in te nemen? Nee. Absoluut niet. Voor de dames: de meeste mannen vinden dit juist alleen maar heel geil en voor de heren: wij vrouwen willen ook gewoon graag klaarkomen. Of je dit nu zelf teweeg kan brengen of door het mee te nemen van een speeltje (aanrader: SONA), dat maakt voor ons niet uit.

3. Pegging

Nu weet ik niet zeker hoe jullie hierover denken, maar het schijnt dus populairder te worden dat vrouwen met een voorgebonden dildo een man anaal penetreren… Persoonlijk zie ik het niet gebeuren, maar het zou dus best kunnen dat gedurende dit jaar steeds gewoner wordt.

4. Seksspeeltjes uit de 3D-printer

Hoera voor de technologie! Het zal hoogstwaarschijnlijk een duur grapje worden, maar het schijnt mogelijk te zijn dat dit in 2018 een serieuze optie wordt. Je kan dan letterlijk in je eigen 3D-fantasie duiken…

5. Virtual reality

Deze zagen we allemaal wel aankomen toch? Inmiddels zijn de ontwikkelingen hierin al zo ver, dat je binnenkort gewoon virtueel seks kan hebben. Zelf heb ik liever een écht persoon, maar kan me best voorstellen dat er mensen zijn die dit opwindend en spannend vinden.

De revolutionaire condoom die genot niet in de weg zit

In Amerika kenden ze ‘m al, en jij misschien ook uit onze kerstborrel video waar we de condoom als piek van de kerstboom gebruiken, de flinterdunne HEX condooms van LELO. Deze hebben een unieke honingraatstructuur waardoor ze onwijs sterk en tegelijkertijd ultra dun zijn. Veilig genieten van een geweldige seksuele ervaring. Wel zeven jaar lang heeft LELO aan een ultieme condoom gewerkt, en dat is hun zeker geluk.

Deze condoom bestaat uit een nieuwe latex structuur die uit 350 afzonderlijke hexagonale cellen bestaat (vandaar de naam ‘HEX’). Deze unieke, gepatenteerde honingraatstructuur zorgt ervoor dat het LELO HEX-condoom een van de dunste condooms op de markt is, zonder dat het aan stevigheid inlevert.

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? De condooms zijn te koop bij de Etos! Of natuurlijk nog makkelijker: online.

Tags: , , , ,