MENU
week zonder vlees

De Nationale Week Zonder Vlees

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Wereld Knuffeldag

januari 19, 2018 reageren (0) Views: 1407 Events Joyce Veltman

Komende zondag: Wereld Knuffeldag

Als je een lover hebt, pak deze dan snel beet. Het is aankomende zondag 21 januari namelijk Wereld Knuffeldag! De dag om naar romantische zwijmel liedjes te luisteren en dicht tegen elkaar aan te kruipen. Wil jij je partner verrassen, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Wees gerust…

Datingservice Lexa.nl bengt haar eigen Spotify playlist uit met de ultieme ‘Love Guilty Pleasures’. Het door hen uitgevoerde onderzoek brengt als uitkomst dat 2 op de 3 singles niet alleen goede herinneringen koesteren aan hun favoriete liefdesliedje, maar voor ruim twee derde staat het ook garant voor instant happiness. Schamen doen zij zich absoluut niet, 60% van deze singles geeft namelijk aan dat iedereen zijn of haar guilty pleasure mag weten.

De top van de Nederlandse singles

Stiekem luisteren we allemaal weleens naar liefdesliedjes. De een nog zoetsappiger dan de ander. Voor 60% van de vrouwen is het een momentje om even uit te testen of hun zangkunsten net zo goed zijn als het origineel, want zij zingen namelijk uit volle borst hun favoriete love songs mee. Daarnaast luisteren de singles deze love songs het liefst in hun eentje. Lexa.nl was benieuwd welke liefdesliedjes favoriet zijn bij de singles en ging uit op onderzoek. In de lijst met favoriete liefdesliedjes scoren vooral de oude klassiekers erg hoog.

De top 5 favoriete foute liefdesliedjes van Nederlandse singles

1. When a man loves a woman – Percy Sledge
2. I want it that way – Backstreet Boys
3. I will always love you – Whitney Houston
4. I just called to say I love you – Stevie Wonder
5. Het is een nacht – Guus Meeuwis

Pick the right songs

Dat een goede muzieksmaak ertoe doet is een feit, maar hoe zorg je er nu voor dat je de juiste muziek opzet tijdens een date? Als je hierachter wil komen zet dan vooral de Guilty Pleasure Lovesong-playlist van Lexa.nl op. Het enige dat Lexa.nl verklapt is dat uit onderzoek is gebleken dat singles niet gecharmeerd zijn van Hardcore of Heavy metal tijdens hun romantische date.

Tags: , ,