MENU

Deze merken stoppen met bont, photoshop of hebben een...

pet

Weg met de sailor pet, ga voor een originele...

Laboratorium LA

januari 23, 2018 Reageren (1) Views: 2798 Fashion Larissa Hendriks

Laboratorium LA: high-end modemerk uit Amsterdam

14 december kwamen de crème-de-la-crème van de Nederlandse modewereld bij elkaar… Onder het genot van glaasjes bubbels gaven zij als eerste hun oordeel. 40 stukken werden tentoongesteld uit de de Fall-Winter 2018 collectie van het nieuwe high-end modemerk Laboratorium LA.

Laboratorium LA, staat voor Laboratorium Luxury Athleisure. Het is een internationaal luxe fashion- & lifestyle merk met Amsterdamse roots. Er wordt geëxperimenteerd met technische details, materialen en features met uiteraard ook modieuze en tijdloze designs.

Active- & ready-to-wear fashion

Om het gehele plaatje compleet te maken, biedt Laboratorium LA zowel activewear als een ready-to-wear fashion collectie. Wat je van de items kan verwachten is dat zij elegant, veelzijdig en ‘draagbaar in een everyday setting’ zijn.

‘Laboratorium LA looks as good as it feels’, aldus CEO van het merk Dirk Braaf.

De fashionitems en accessoires zijn gemaakt van kwalitatief hoge materialen en worden geheel alleen geproduceerd en vervaardigd met Europese partners. De Fall-Winter 2018 collectie bevat simpele en krachtige stukken aangeboden in vijf trendy hoofdkleuren: chic navy blue, army green, deep burgundy red, antraciet grey en strong black.

Laboratorium LA rocks uniseks

Kijk, daar houden we van op BLVD, de uniseks aanpak! Tijdloze, gender neutrale designs in combinatie met technische high-end details. Een merk die dus zowel voor de mannen als voor de vrouwen een ‘effortless- chique’ modecollectie aanbiedt. De items sluiten bij vrijwel iedere stijl aan. Iedereen heeft natuurlijk een persoonlijke voorkeur en ook met ieder seizoen is rekening gehouden. Voor iedere gelegenheid dus een ander item, van shearling jassen, tot luxe shirts en van travel essentials tot hoge kwaliteit schoenen.

Wanneer verkrijgbaar?

De Fall-Winter 2018 collectie is vanaf augustus 2018 verkrijgbaar via een select aantal exclusieve partnerstores en online op laboratorium-la.com. Je hebt nog even de tijd om te sparen want de prijzen variëren wel van €120,00 voor een clean short sleeve T-shirt tot de key-item van de collectie: een shearling coat voor €3.990,00.

Lees ook: “Zo worden designer items ook voor jou bereikbaar”

Tags: , , ,