MENU
Wereld Knuffeldag

Komende zondag: Wereld Knuffeldag

Gek van Oranje

De feelgood film van dit voorjaar: Gek van Oranje

januari 26, 2018 reageren (0) Views: 1808 Events Joyce Veltman

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Ben jij klaar voor een écht goed feestje? Dan heb ik goed nieuws voor je! De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch hebben namelijk een unieke samenwerking aangekondigd: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Beide evenementen wilden hun jubileum op een speciale manier vieren en dat zullen zij dus doen door middel van dit eenmalige evenement dat op zaterdag 15 september 2018 zal plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Zoals velen wellicht al gemerkt hebben is het meest succesvolle muziekevenement van Nederland alweer van start gegaan: De Vrienden van Amster LIVE! Ieder jaar wordt alles uit de kast getrokken om de bezoekers het ‘echte kroeggevoel’ te geven. Met wel 231 artiesten en muzikanten, 600 man in de crew, 980 lampen en 322 losse speakers gaat gegarandeerd het dak eraf op deze 20e editie!

De Vrienden van Amstel LIVE!

Vriendschap is al sinds het eerste biertje met de Amstel Brouwerij verbonden. Met De Vrienden van Amstel LIVE! viert Amstel vriendschap door zo veel mogelijk mensen bij elkaar te brengen en te laten genieten op heerlijke muziek, gezelligheid en niet geheel onbelangrijk: samen proosten. Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat dit evenement van start ging in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam onder de namen Heeren van Amstel. Meerdere edities van het evenement volgden, waardoor het uiteindelijk uitgroeide tot het grootste indoor evenement van Nederland.

De line-up van 2018

Guus Meeuwis, Marco Borsato, Nick & Simon, Rondé, Paul de Leeuw, André Hazes, BLØF, Xander de Buisonjé, VanVelzen , 3JS, Jacqueline Govaert, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Lil’Kleine, Gers Pardoel, Broederliefde, Nielson, Rowwen Hèze, Kensington, DI-RECT, Typhoon, Mr. Probz, Brainpower, Jeroen van Koningsbrugge. Een record, nooit eerder kwamen er 25 artiesten samen tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!

The Flying Dutch

The Flying Dutch is het grootste open air dance event in Nederland met jaarlijks maar liefst meer dan 80.000 bezoekers. Elk jaar vliegen de top 10 grootste dj’s weer terug naar huis om met zijn alle op een unieke manier het succes van de Nederlandse dance-muziek te vieren. Dit jaar viert The Flying Dutch haar vijfjarig jubileum.

Unieke optredens

Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie verschillende grote steden wordt gehouden, zullen er onder andere optredens te zien zijn van Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde en nog veel meer artiesten. Laat je vooral verrassen!

Het is de eerste keer dat de twee evenementen een unieke samenwerking aangaan in Nederland om een nieuw initiatief te ontwikkelen. Bij The Flying Dutch worden de artiesten elk jaar per helikopter overgevlogen tussen de drie verschillende bestemmingen, dat zal nu ook weer het geval zijn, maar dan in duo vorm. Hierdoor krijgt elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers.

Twee werelden die samenkomen

‘’Toen we vijf jaar geleden The Flying Dutch lanceerden, raakten we al vrij snel in gesprek over een pop editie van het festival’’, aldus John Ewbank van The Flying Dutch. ‘’Wij waren op zoek naar manieren om de 20ste editie van ons evenement De Vrienden van Amstel LIVE! op bijzondere wijze met zoveel mogelijk vrienden te vieren. Zo kwamen deze twee werelden samen. Het is altijd onze wens geweest om een keer de grootste Amstelkroeg van Nederland naar de mensen toe te brengen en dat doen we op 15 september door de lucht’’, vult David Lette (Marketing Directeur Amstel) aan.

De kaartverkoop voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn al verkrijgbaar via www.ah.nl/vliegendevrienden. Ik zou zeggen haal ze snel, zodat er zeker van bent dat je een feestje mee kan maken om nooit te vergeten!

Tags: , , ,